Meer dan Goud: Elis Ligtlee gemist? | Gids.tv

Meer dan Goud: Elis Ligtlee gemist?
Meer dan goud

NPO 1
vrijdag 16 augustus 21:45 uur

Uitzending van Meer Dan Goud gemist?

Meer dan goud Realityreeks waarin zes oud-topsporters een week lang onder één dak leven en samen de balans opmaken van hun carrière. - Aflevering 4 van 6 - Elis Ligtlee. Baanwielrenster Elis Ligtlee neemt ons mee in haar worstelingen als topsporter en het verdriet dat zij de afgelopen jaren ervaren heeft.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Meer Dan Goud
Tip

Uitzending van Meer dan goud gemist? In deze aflevering van Meer dan Goud neemt baanwielrenster Elis Ligtlee ons mee in haar worstelingen als topsporter en het verdriet dat zij de afgelopen jaren ervaren heeft.

Balans
Vanavond is de vierde van zes afleveringen van dit programma te zien. Meer dan Goud is een programma waarin zes oud-topsporters een week lang onder één dak leven en samen de balans opmaken van hun carrière.

Deelnemers
De overige deelnemers zijn Hans van Breukelen, Leontien van Moorsel, Kim Lammers, Erben Wennemars en Bas van de Goor. Ze hebben jarenlang alles op het spel gezet om de beste te worden én te blijven.

Bekijk deze aflevering van Meer dan goud hier terug.

Tags: goud, erben wennemars, spel, hans van breukelen, goor, kim lammers, leontien van moorsel, elis ligtlee, verdriet, bas van de goor, deelnemers, topsporters, opmaken, ligtlee, dak, breukelen, topsporter, aflevering 4

Meer Dan Goud NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.