Terug: Met het Mes op Tafel gemist? | Gids.tv

Terug: Met het Mes op Tafel gemist?
Met het Mes op Tafel

NPO 2
2020-02-17 19:55:00

Uitzending van Met het Mes op Tafel gemist?

Met het Mes op Tafel aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel. De kennis- en blufquiz is maandag tot en met donderdag rond 19:50 uur te zien op NPO 2. BlufferOok dit seizoen is Herman van der Zandt is weer de quizmaster. Hij test de deelnemers niet alleen op hun kennis. Ze moeten ook slim kunnen spelen, goed kunnen rekenen en een getalenteerd bluffer zijn. OpzetDrie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus. CategorieënDe deelnemers kunnen vragen verwachten in allerlei categorieën, zoals film, geschiedenis, literatuur en sport. Deze Quiz is voor Jou gemist? Lisanne wint 32.000 euro voor zoontje Jens Bekijk deze video » Holland - België: Wat zegt boer Geert op z’n Gronings? Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Met het Mes op Tafel
Tip

Uitzending van Met het Mes op Tafel gemist? Vanavond start het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel. De kennis- en blufquiz is maandag tot en met donderdag rond 19:50 uur te zien op NPO 2.

Bluffer
Ook dit seizoen is Herman van der Zandt is weer de quizmaster. Hij test de deelnemers niet alleen op hun kennis. Ze moeten ook slim kunnen spelen, goed kunnen rekenen en een getalenteerd bluffer zijn.

Opzet
Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

Categorieën
De deelnemers kunnen vragen verwachten in allerlei categorieën, zoals film, geschiedenis, literatuur en sport.

Bekijk deze aflevering van Met het Mes op Tafel hier terug.


Met het Mes op Tafel video's


Met het Mes op Tafel TV-Nieuws