Terug: MINDF*CK gemist? | Gids.tv

Terug: MINDF*CK gemist?
MINDF*CK

NPO 1
zaterdag 19 oktober 20:30 uur

Uitzending van Mindf*ck gemist?

MINDF*CK gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het nieuwe seizoen van MINDF*CK. Illusionist Victor Mids is dit keer in Suriname en op Aruba, Bonaire en Curaçao. Elke zaterdag zijn om 20:30 uur nieuwe verrassingen te zien. Tradities en cultuurVictor Mids gebruikt de lokale tradities en cultuur om zich te laten inspireren voor zijn illusies. Onder tropische temperaturen krijgen toevallige passanten en bekende Nederlanders onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten voorgeschoteld. Barry HayIn de eerste aflevering is Victor op een Surinaams schoolplein en ishij op Curaçao te gast bij Golden Earring-legende Barry Hay. MINDF*CK 2018: Illusies tijdens het ontbijt Bekijk deze video » Rico Verhoeven slaat gorilla's knock-out in MINDF*CK Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Mindf*ck
Tip

Uitzending van MINDF*CK gemist? Vanavond start het nieuwe seizoen van MINDF*CK. Illusionist Victor Mids is dit keer in Suriname en op Aruba, Bonaire en Curaçao. Elke zaterdag zijn om 20:30 uur nieuwe verrassingen te zien.

Tradities en cultuur
Victor Mids gebruikt de lokale tradities en cultuur om zich te laten inspireren voor zijn illusies. Onder tropische temperaturen krijgen toevallige passanten en bekende Nederlanders onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten voorgeschoteld.

Barry Hay
In de eerste aflevering is Victor op een Surinaams schoolplein en ishij op Curaçao te gast bij Golden Earring-legende Barry Hay.

Bekijk deze aflevering van MINDF*CK hier terug.

Tags: bekende nederlanders, aruba, cultuur, suriname, schoolplein, bonaire, golden, eerste aflevering, legende, start, barry hay, victor mids, mindf ck, aflevering 1, mindf*ck, illusionist, seizoen 5, seizoen, Golden Earring

Mindf*ck NIEUWS & VIDEOS