Nieuw: Misdaad Advocaten gemist? | Gids.tv

Nieuw: Misdaad Advocaten gemist?
Misdaad Advocaten

NET 5
woensdag 16 oktober 20:30 uur

Uitzending van Misdaad Advocaten gemist?

Eerste aflevering Misdaad Advocaten gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe realityserie Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd tijdens hun werk in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, maar ook tijdens hun privé-leven waarin zij 24/7 bereikbaar moeten zijn. GruwelijkHet programma gaat over het hoe én waarom ze de mens achter een gruwelijk misdrijf verdedigen. Het zesdelige programma is elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5. HondenriemStrafrechtadvocaat Thirza gaat in hoger beroep tegen een strafeis van acht jaar. Haar cliënt wurgde zijn schoonvader met een hondenriem. Crystal MethDe cliënt van Feride wordt verdacht van de export van 287 kilo Crystal Meth. Tijdens een emotionele zitting verklaart de man hoe hij tot zijn daad kwam en hoe hij nu dagelijks vreest voor het leven van zijn vrouw en kinderen. Peter R. de Vries over blog Keith Bakker: 'Meent dat hem onrecht is aangedaan' Bekijk deze video » OM eist twee jaar cel en geldboete tegen Imanuelle Grives Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Misdaad Advocaten
Tip

Uitzending van Misdaad Advocaten gemist? In de nieuwe realityserie Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd tijdens hun werk in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, maar ook tijdens hun privé-leven waarin zij 24/7 bereikbaar moeten zijn.

Gruwelijk
Het programma gaat over het hoe én waarom ze de mens achter een gruwelijk misdrijf verdedigen. Het zesdelige programma is elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5.

Hondenriem
Strafrechtadvocaat Thirza gaat in hoger beroep tegen een strafeis van acht jaar. Haar cliënt wurgde zijn schoonvader met een hondenriem.

Crystal Meth
De cliënt van Feride wordt verdacht van de export van 287 kilo Crystal Meth. Tijdens een emotionele zitting verklaart de man hoe hij tot zijn daad kwam en hoe hij nu dagelijks vreest voor het leven van zijn vrouw en kinderen.

Bekijk deze aflevering van Misdaad Advocaten hier terug.

Tags: rechtbank, hoger beroep, vrouw, misdaad, kliniek, export, advocaten, strafeis, misdrijf, show, tbs-kliniek, reality, net5, kinderen, tbs, crystal meth, zitting, werk, aflevering 1, realityserie, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV