Misdaadcollege: het Maasmeisje gemist? | Gids.tv

Misdaadcollege: het Maasmeisje gemist?
Misdaadcollege

NPO 1
2019-06-04 21:35:00

Uitzending van Misdaadcollege gemist?

Misdaadcollege: het Maasmeisje Magazine waarin politie en justitie voor één keer vertellen hoe ze geruchtmakende misdaadzaken wisten op te lossen. Seizoen 1 - Aflevering 2 van 4 - Het Maasmeisje. In 2006 werden er in de Maas verschillende lichaamsdelen gevonden van een jonge vrouw, die al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. Het bleek te gaan om de twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, die door haar vader was gedood. We horen voor één keer in detail hoe deze zaak werd opgelost.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Misdaadcollege gemist? In de tweede aflevering van Misdaadcollege wordt verteld hoe de zaak van 'het Maasmeisje' werd opgelost.

Misdaadcollege is een programma waarin politie en justitie vertellen hoe ze geruchtmakende misdaadzaken wisten op te lossen. Rick Nieman is de presentator.

In 2006 werden er in de Maas verschillende lichaamsdelen gevonden van een jonge vrouw, die al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd.

Het bleek te gaan om de twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, die door haar vader was gedood. We horen voor één keer in detail hoe deze zaak werd opgelost. Bekijk deze aflevering van Misdaadcollege hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Misdaadcollege

Misdaadcollege video's


Misdaadcollege TV-Nieuws