Misdaadcollege: het Maasmeisje gemist? | Gids.tv

Misdaadcollege: het Maasmeisje gemist?
Misdaadcollege

NPO 1
dinsdag 4 juni 21:35 uur

Uitzending van Misdaadcollege gemist?

Misdaadcollege In de tweede aflevering van Misdaadcollege wordt verteld hoe de zaak van 'het Maasmeisje' werd opgelost. Misdaadcollege is een programma waarin politie en justitie vertellen hoe ze geruchtmakende misdaadzaken wisten op te lossen. Rick Nieman is de presentator. In 2006 werden er in de Maas verschillende lichaamsdelen gevonden van een jonge vrouw, die al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. Het bleek te gaan om de twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, die door haar vader was gedood. We horen voor één keer in detail hoe deze zaak werd opgelost.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Misdaadcollege
Tip

Uitzending van Misdaadcollege gemist? In de tweede aflevering van Misdaadcollege wordt verteld hoe de zaak van 'het Maasmeisje' werd opgelost.

Misdaadcollege is een programma waarin politie en justitie vertellen hoe ze geruchtmakende misdaadzaken wisten op te lossen. Rick Nieman is de presentator.

In 2006 werden er in de Maas verschillende lichaamsdelen gevonden van een jonge vrouw, die al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd.

Het bleek te gaan om de twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, die door haar vader was gedood. We horen voor één keer in detail hoe deze zaak werd opgelost. Bekijk deze aflevering van Misdaadcollege hier terug.

Tags: rotterdam, politie, justitie, vrouw, presentator, maas, magazine, rick nieman, vader, 2006

Misdaadcollege NIEUWS & VIDEOS