Misdaadcollege gemist? | Gids.tv

Misdaadcollege gemist?
Misdaadcollege

NPO 1
2019-06-15 11:25:00

Uitzending van Misdaadcollege gemist?

Misdaadcollege Magazine waarin politie en justitie voor één keer vertellen hoe ze geruchtmakende misdaadzaken wisten op te lossen. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Quote 500 bende. In 2012 werd in de Haagse Spoorwijk een inbrekersbende opgerold die in de volksmond de Quote 500 Bende is gaan heten. De bende brak in bij kapitale villa's terwijl de bewoners ondertussen gewoon thuis waren. In 'Misdaadcollege' vertelt de onderzoeksleider van de politie en de Officieren van Justitie onder leiding van Rick Nieman voor één keer in detail hoe ze deze geruchtmakende zaak wisten op te lossen, en beantwoorden zij vragen uit het publiek.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Herhaling

Uitzending van Misdaadcollege gemist? Magazine waarin politie en justitie voor één keer vertellen hoe ze geruchtmakende misdaadzaken wisten op te lossen. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Quote 500 bende.

In 2012 werd in de Haagse Spoorwijk een inbrekersbende opgerold die in de volksmond de Quote 500 Bende is gaan heten. De bende brak in bij kapitale villa's terwijl de bewoners ondertussen gewoon thuis waren. In 'Misdaadcollege' vertelt de onderzoeksleider van de politie en de Officieren van Justitie onder leiding van Rick Nieman voor één keer in detail hoe ze deze geruchtmakende zaak wisten op te lossen, en beantwoorden zij vragen uit het publiek. Bekijk deze aflevering van Misdaadcollege hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Misdaadcollege

Misdaadcollege video's


Misdaadcollege TV-Nieuws