MolTalk: niet op NPO 3 gemist? | Gids.tv

MolTalk: niet op NPO 3 gemist?
MolTalk

NPO 1
2020-02-08 22:25:00

Uitzending van MolTalk gemist?

MolTalk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanwege het live schaatsen op NPO 3 is MolTalk vanavond niet te zien op het vertrouwde tijdstip op die zender, maar om 22:20 uur op NPO 1, na de serie Hoogvliegers. Live kijkenMolTalk is ook direct na Wie is de Mol?, rond 21:30 uur, te zien via NPO 1 Extra, te zien via de livestream van NPO 1 Extra. ComplottenIn MolTalk bespreken oud-kandidaten de afleveringen van 'Wie is de Mol?' en wordt er flink gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieën. GastenIn deze aflevering ontvangen presentatoren Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen oud-deelnemers Emilio Guzman, Roos Schlikker en Viktor Brand. Marlijn Weerdenburg over het succesvolle Moltalk: "Leuk, maar ook heel eng" Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van MolTalk
Tip

Uitzending van MolTalk gemist? Vanwege het live schaatsen op NPO 3 is MolTalk vanavond niet te zien op het vertrouwde tijdstip op die zender, maar om 22:20 uur op NPO 1, na de serie Hoogvliegers.

Live kijken
MolTalk is ook direct na Wie is de Mol?, rond 21:30 uur, te zien via NPO 1 Extra, te zien via de livestream van NPO 1 Extra.

Complotten
In MolTalk bespreken oud-kandidaten de afleveringen van 'Wie is de Mol?' en wordt er flink gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieën.

Gasten
In deze aflevering ontvangen presentatoren Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen oud-deelnemers Emilio Guzman, Roos Schlikker en Viktor Brand.

Bekijk deze aflevering van MolTalk hier terug.


MolTalk video's


MolTalk TV-Nieuws