Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? | Gids.tv

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist?
Mr. Frank Visser doet uitspraak

SBS 6
woensdag 15 mei 21:30 uur

Uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Magazine. Mr. Visser reist af naar een recreatiepark in Voorthuizen waar de bloeddruk van Louis en Hetty tot kritische waarden is gestegen. Ze winden zich namelijk enorm op over de schutting van hun buren John en Marianne die niet goed op de bodem zou aansluiten. Gevolg is dat er na regenval een modderpoel ontstaat en daar zijn de pensionado's niet van gediend. En dat geldt ook voor de coniferenhaag die het zonlicht in hun tuin wegneemt. John en Marianne menen op hun beurt dat de buren pestkoppen zijn en beschuldigen Louis ervan dat hij hen heimelijk met een verrekijker bespiedt. Hoogste tijd dus dat mr. Visser het park bezoekt en een einde maakt aan deze muggenzifterij. Bekijk deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hier terug.

Tags: visser, buren, uitspraak, tuin, regenval, menen, zonlicht, recreatiepark, voorthuizen, bloeddruk, gestegen, hetty, magazine, frank visser, waarden, mr frank visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet uitspraak NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.