Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? | Gids.tv

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist?
Informatief

SBS 6
2021-02-25 21:30:00

Uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist?

Mr. Frank Visser doet uitspraak aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: Angst voor honden van buurman Mark: "Het lijkt gevaarlijk" Bekijk deze video » In een nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak lost mr. Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. HondsberoerdDeze week reist mr. Frank Visser af naar Klazienaveen waar Henk en Anneke hondsberoerd worden van het constante geblaf van de Mechelse herders van hun buurman. PostbodeBij iedere voorbijganger slaan de beesten aan en zelfs de postbode is zijn leven niet zeker als hij in de buurt van de brievenbus komt. Mark, de eigenaar van de honden, vindt dat het allemaal wel meevalt en piekert er dan ook niet over zijn honden weg te doen. NagelsDe buren leven inmiddels als hond en kat en het is dan ook de hoogste tijd dat mr. Visser zijn nagels zet in dit conflict. Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?: Beruchte Piet met hakmes Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?: Sophie over bespiedende buurvrouw in Amsterdam-Noord Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist?

In een nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak lost mr. Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

Hondsberoerd
Deze week reist mr. Frank Visser af naar Klazienaveen waar Henk en Anneke hondsberoerd worden van het constante geblaf van de Mechelse herders van hun buurman.

Postbode
Bij iedere voorbijganger slaan de beesten aan en zelfs de postbode is zijn leven niet zeker als hij in de buurt van de brievenbus komt. Mark, de eigenaar van de honden, vindt dat het allemaal wel meevalt en piekert er dan ook niet over zijn honden weg te doen.

Nagels
De buren leven inmiddels als hond en kat en het is dan ook de hoogste tijd dat mr. Visser zijn nagels zet in dit conflict.

Bekijk deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet uitspraak video's


Mr. Frank Visser doet uitspraak TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier