Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? gemist? | Gids.tv

Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? gemist?
Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

SBS 6
donderdag 22 augustus 21:25 uur

Uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Laatste aflevering Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. SlootDe families Van Rie en Onderdonck hadden al jarenlang ruzie over een sloot. Het liep zelfs zo uit de hand dat gezinshoofden Johan en Walter met elkaar op de vuist waren gegaan. EedeMeester Visser besloot dat de scheidingssloot moest worden rechtgetrokken. Viktor maakt de lange reis naar het Zeeuwse Eede en hoort hoe het nu gesteld is met de families. Nieuw seizoenVanaf volgende week donderdag is een nieuw seizoen van Meester Frank Visser Doet Uitspraak elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? gemist? Conny belooft dat ze geen Jomanda meer draait Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Annie is woest op woningbouwvereniging Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?
Tip

Uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak.

Sloot
De families Van Rie en Onderdonck hadden al jarenlang ruzie over een sloot. Het liep zelfs zo uit de hand dat gezinshoofden Johan en Walter met elkaar op de vuist waren gegaan.

Eede
Meester Visser besloot dat de scheidingssloot moest worden rechtgetrokken. Viktor maakt de lange reis naar het Zeeuwse Eede en hoort hoe het nu gesteld is met de families.

Nieuw seizoen
Vanaf volgende week donderdag is een nieuw seizoen van Meester Frank Visser Doet Uitspraak elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Bekijk deze aflevering van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? hier terug.

Tags: visser, uitspraak, vuist, ruzie, sloot, meester, sbs6, brand, slot, magazine, frank visser, viktor brand, seizoen 3, hoe is het nu met..?, reis, nieuw seizoen, aflevering 6, laatste aflevering, seizoen

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? NIEUWS & VIDEOS