Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? | Gids.tv

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?
Mr. Frank Visser rijdt visite

SBS 6
donderdag 7 november 21:30 uur

Uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

Mr. Frank Visser rijdt visite Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Seizoen 5 - Aflevering 2 van 8 . Meester Visser gaat op visite bij John en Marie in het Limburgse Ittervoort. Zij wonen in een woonwagen en hebben voor de deur twee parkeerplaatsen. Prima in orde zou je denken, maar niets is minder waar want de eikenboom naast het parkeerterrein zorgt voor schade aan de auto van John. Meester Visser rijdt door naar de haven in Aalsmeer waar hij opgewacht wordt door bootliefhebber Eric. Hij wil advies over wat hij kan doen nu de gloednieuwe cabrioletkap op zijn boot onbruikbaar is; hij is voor ruim 3000 euro het schip in gegaan en kan niet eens varen! Daarna gaat Meester Visser naar Nieuwkoop waar Peter horendol wordt van het onophoudend geblaf van de ruim 20 honden van de buurman.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite

Uitzending van Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Seizoen 5 - Aflevering 2 van 8 .

Meester Visser gaat op visite bij John en Marie in het Limburgse Ittervoort. Zij wonen in een woonwagen en hebben voor de deur twee parkeerplaatsen. Prima in orde zou je denken, maar niets is minder waar want de eikenboom naast het parkeerterrein zorgt voor schade aan de auto van John. Meester Visser rijdt door naar de haven in Aalsmeer waar hij opgewacht wordt door bootliefhebber Eric. Hij wil advies over wat hij kan doen nu de gloednieuwe cabrioletkap op zijn boot onbruikbaar is; hij is voor ruim 3000 euro het schip in gegaan en kan niet eens varen! Daarna gaat Meester Visser naar Nieuwkoop waar Peter horendol wordt van het onophoudend geblaf van de ruim 20 honden van de buurman. Bekijk deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite hier terug.

Tags: schade, auto, visser, advies, boot, buurman, honden, parkeerplaatsen, nieuwkoop, aalsmeer, meester, woonwagen, onbruikbaar, haven, schip, magazine, frank visser, varen, visite, aflevering 2, seizoen 5, seizoen

Mr. Frank Visser rijdt visite NIEUWS & VIDEOS