Live: Nacht van de Popmuziek 2019 gemist? | Gids.tv

Live: Nacht van de Popmuziek 2019 gemist?
Nacht van de Popmuziek 2019

NPO 3
zaterdag 16 november 23:05 uur

Uitzending van Nacht van de Popmuziek 2019 gemist?

Nacht van de Popmuziek 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de dertiende Nacht van de Popmuziek is ruim drie uur lang bijzonder en vaak nog nooit vertoond archiefmateriaal voor popliefhebbers te zien. Nacht van de Popmuziek drie uur lang op NPO 3 Bekijk deze video » PresentatieAlleen maar live registraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en verzamelaar Fenno Werkman. KISSIn deze editie onder meer aandacht voor de band KISS, die bezig is aan hun afscheidstournee, en Sinéad O'Connor alleen met haar akoestische gitaar. Unieke samenwerkingOok staan we stil bij de dit jaar overleden Talk Talk-frontman Mark Hollis. Verder is er aandacht voor de unieke samenwerking tussen Bonnie Raitt en Bruce Hornsby en ten slotte de dichter/muzikant/schrijver Gil Scott-Heron. Duncan Laurence schreef nummers voor de Koreaanse markt: "Vet hè?" Bekijk deze video » Nineties hit Rainbow in the Sky viert 25ste verjaardag Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Nacht van de Popmuziek 2019
Tip

Uitzending van Nacht van de Popmuziek 2019 gemist? In de dertiende Nacht van de Popmuziek is ruim drie uur lang bijzonder en vaak nog nooit vertoond archiefmateriaal voor popliefhebbers te zien.

Presentatie
Alleen maar live registraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en verzamelaar Fenno Werkman.

KISS
In deze editie onder meer aandacht voor de band KISS, die bezig is aan hun afscheidstournee, en Sinéad O'Connor alleen met haar akoestische gitaar.

Unieke samenwerking
Ook staan we stil bij de dit jaar overleden Talk Talk-frontman Mark Hollis. Verder is er aandacht voor de unieke samenwerking tussen Bonnie Raitt en Bruce Hornsby en ten slotte de dichter/muzikant/schrijver Gil Scott-Heron.

Bekijk deze aflevering van Nacht van de Popmuziek 2019 hier terug.

Tags: dichter, popmuziek, live, gitaar, schrijver, samenwerking, aandacht, verzamelaar, show, bonnie, muzikant, overleden, registraties, leo blokhuis, matthijs van nieuwkerk, band, nacht

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV