Narcostaat gemist? | Gids.tv

Narcostaat gemist?
Narcostaat

NPO 3
2019-12-03 01:30:00

Uitzending van Narcostaat gemist?

Narcostaat Documentairereeks over de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 . Nederland importeert coke uit Zuid-Amerika en exporteert xtc en speed naar de rest van de wereld. In Noord-Brabant en Limburg worden voor tientallen miljarden aan pillen, poeders en kristallen geproduceerd. Hoe gaat dat ongezien het land uit? Danny gaat te rade bij kenner Mink Kok, ex-handelaar in drugs en wapens, die tegenwoordig in Libanon woont.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Herhaling

Uitzending van Narcostaat gemist? Documentairereeks over de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 .

Nederland importeert coke uit Zuid-Amerika en exporteert xtc en speed naar de rest van de wereld. In Noord-Brabant en Limburg worden voor tientallen miljarden aan pillen, poeders en kristallen geproduceerd. Hoe gaat dat ongezien het land uit? Danny gaat te rade bij kenner Mink Kok, ex-handelaar in drugs en wapens, die tegenwoordig in Libanon woont. Bekijk deze aflevering van Narcostaat hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Narcostaat

Narcostaat video's


Narcostaat TV-Nieuws