Nick & Simon: The Dream gemist? | Gids.tv

Nick & Simon: The Dream gemist?
Nick & Simon: The Dream

NPO 1
2019-09-22 21:25:00

Uitzending van Nick & Simon: The Dream gemist?

Nick & Simon: The Dream Muzikale realityreeks waarin Nick & Simon samen met Kees Tol door Maleisië reizen om er zich te laten inspireren door de lokale muziekcultuur. Seizoen 8 - Aflevering 4 van 8 - Maleisië. Het is tijd voor de clipopname van de covervideo. Nick en Simon moeten even wennen aan de creatieve hersenspinsels van de Maleisische regisseur en de tropische verrassing van Kees. De heren worden uitgenodigd om thee te komen drinken bij een van de bandleden en leren meer over hoe het er aan toe gaat in een Maleisisch gezin. Ook gaan Nick en Simon langs bij radio-dj Zooey.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Uitzending van Nick & Simon: The Dream gemist? Muzikale realityreeks waarin Nick & Simon samen met Kees Tol door Maleisië reizen om er zich te laten inspireren door de lokale muziekcultuur. Seizoen 8 - Aflevering 4 van 8 - Maleisië.

Het is tijd voor de clipopname van de covervideo. Nick en Simon moeten even wennen aan de creatieve hersenspinsels van de Maleisische regisseur en de tropische verrassing van Kees. De heren worden uitgenodigd om thee te komen drinken bij een van de bandleden en leren meer over hoe het er aan toe gaat in een Maleisisch gezin. Ook gaan Nick en Simon langs bij radio-dj Zooey. Bekijk deze aflevering van Nick & Simon: The Dream hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon: The Dream video's


Nick & Simon: The Dream TV-Nieuws