Nieuwsuur: o.a. gevolgen coronavirus voor ondernemers gemist? | Gids.tv

Nieuwsuur: o.a. gevolgen coronavirus voor ondernemers gemist?
Nieuwsuur

NPO 2
2020-02-11 21:30:00

Uitzending van Nieuwsuur gemist?

Nieuwsuur: o.a. gevolgen coronavirus voor ondernemers Onderwerpen van deze uitzending De gevolgen van het coronavirus voor Nederlandse ondernemersHet aantal doden door de uitbraak van het coronavirus is gestegen tot meer dan duizend. Inmiddels is een team van de Wereldgezondheidsorganisatie aangekomen in China dat gaat helpen bij de bestrijding van het virus. In Nederland is er morgen een informatiebijeenkomst, georganiseerd door MKB-Nederland en VNO-NCW. Daar krijgen ondernemers praktische informatie. Welke problemen hebben ondernemers door het virus? Te gast is econoom Mathijs Bouman. Stemt Nederland tegen handelsverdrag met Canada?Morgen debatteert de Tweede Kamer over het zogeheten CETA-verdrag. Dat verdrag maakt handel tussen de Europese Unie en Canada een stuk makkelijker. Maar veel partijen maken zich zorgen over onder andere oneerlijke concurrentie en de voedselveiligheid. Stemt Nederland als eerste land binnen de EU tegen het handelsverdrag? Het kabinet vreest dan een internationale afgang. We spreken de Canadese minister van Handel, Mary Ng. Mantelzorgers onder drukHet aantal mensen dat mantelzorg nodig heeft, stijgt snel. En dat legt vaak een enorme druk op de naaste omgeving. Vandaar ook dat er door het hele land lotgenotenbijeenkomsten worden georganiseerd. Avonden waar mantelzorgers even stoom af kunnen blazen en hun dagelijkse sores kunnen delen met anderen. Online only: De strijd om de lezende puberBijna de helft van de Nederlandse 15-jarigen vindt lezen tijdverspilling. Bibliotheken gooien dan ook van alles in de strijd om de liefde voor boeken aan te wakkeren.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Actueel

Uitzending van Nieuwsuur gemist? Onderwerpen van deze uitzending

De gevolgen van het coronavirus voor Nederlandse ondernemers
Het aantal doden door de uitbraak van het coronavirus is gestegen tot meer dan duizend. Inmiddels is een team van de Wereldgezondheidsorganisatie aangekomen in China dat gaat helpen bij de bestrijding van het virus. In Nederland is er morgen een informatiebijeenkomst, georganiseerd door MKB-Nederland en VNO-NCW. Daar krijgen ondernemers praktische informatie. Welke problemen hebben ondernemers door het virus? Te gast is econoom Mathijs Bouman.

Stemt Nederland tegen handelsverdrag met Canada?
Morgen debatteert de Tweede Kamer over het zogeheten CETA-verdrag. Dat verdrag maakt handel tussen de Europese Unie en Canada een stuk makkelijker. Maar veel partijen maken zich zorgen over onder andere oneerlijke concurrentie en de voedselveiligheid. Stemt Nederland als eerste land binnen de EU tegen het handelsverdrag? Het kabinet vreest dan een internationale afgang. We spreken de Canadese minister van Handel, Mary Ng.

Mantelzorgers onder druk
Het aantal mensen dat mantelzorg nodig heeft, stijgt snel. En dat legt vaak een enorme druk op de naaste omgeving. Vandaar ook dat er door het hele land lotgenotenbijeenkomsten worden georganiseerd. Avonden waar mantelzorgers even stoom af kunnen blazen en hun dagelijkse sores kunnen delen met anderen.

Online only: De strijd om de lezende puber
Bijna de helft van de Nederlandse 15-jarigen vindt lezen tijdverspilling. Bibliotheken gooien dan ook van alles in de strijd om de liefde voor boeken aan te wakkeren. Bekijk deze aflevering van Nieuwsuur hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwsuur

Nieuwsuur video's


Nieuwsuur TV-Nieuws