Nieuwsuur: o.a. reconstructie met MH17-tapes gemist? | Gids.tv

Nieuwsuur: o.a. reconstructie met MH17-tapes gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 2
2021-04-11 21:30:00

Uitzending van Nieuwsuur gemist?

Nieuwsuur: o.a. reconstructie met MH17-tapes Onderwerpen van deze uitzending Reconstructie aan de hand van de MH17-tapesJustitie verdenkt drie Russen en een Oekraïner van betrokkenheid bij het neerschieten van vlucht MH17 in juli 2014. Het vliegtuig werd neergehaald boven Oost-Oekraïne, waar gevochten werd tussen het Oekraïense leger en door Rusland gesteunde separatisten. Nieuwsuur is in het bezit van audiotapes van duizenden telefoongesprekken tussen de separatisten. Vanavond is verslaggever Gert-Jan Dennekamp te gast. Hij volgt het proces en kwam in het bezit van belangrijke audiotapes. Hij maakte een reconstructie van de situatie vóór, óp en ná het moment van de ramp. Geen versoepelingen per 21 aprilVandaag overlegt demissionair premier Mark Rutte met de meest betrokken ministers over mogelijke aanpassingen in het coronabeleid. Ook komen versoepelingen aan bod als de opening van terrassen, winkels en scholen en de beëindiging van de avondklok. Als die mogelijk zijn, wordt de datum in ieder geval een week later: 28 april. Nynke de Zoeten doet verslag.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Nieuwsuur gemist? Onderwerpen van deze uitzending

Reconstructie aan de hand van de MH17-tapes
Justitie verdenkt drie Russen en een Oekraïner van betrokkenheid bij het neerschieten van vlucht MH17 in juli 2014. Het vliegtuig werd neergehaald boven Oost-Oekraïne, waar gevochten werd tussen het Oekraïense leger en door Rusland gesteunde separatisten. Nieuwsuur is in het bezit van audiotapes van duizenden telefoongesprekken tussen de separatisten. Vanavond is verslaggever Gert-Jan Dennekamp te gast. Hij volgt het proces en kwam in het bezit van belangrijke audiotapes. Hij maakte een reconstructie van de situatie vóór, óp en ná het moment van de ramp.

Geen versoepelingen per 21 april
Vandaag overlegt demissionair premier Mark Rutte met de meest betrokken ministers over mogelijke aanpassingen in het coronabeleid. Ook komen versoepelingen aan bod als de opening van terrassen, winkels en scholen en de beëindiging van de avondklok. Als die mogelijk zijn, wordt de datum in ieder geval een week later: 28 april. Nynke de Zoeten doet verslag. Bekijk deze aflevering van Nieuwsuur hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwsuur

Nieuwsuur video's


Nieuwsuur TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier