Nieuwsuur: Reconstructie van de Nederlandse corona-aanpak gemist? | Gids.tv

Nieuwsuur: Reconstructie van de Nederlandse corona-aanpak gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 2
2021-10-27 21:30:00

Uitzending van Nieuwsuur gemist?

Nieuwsuur: Reconstructie van de Nederlandse corona-aanpak Seizoen 2021 - Aflevering 290 van 351 - NOS/NTR Reconstructie van de Nederlandse corona-aanpak (1). Het begon met handen wassen en afstand houden. Daarna nam het kabinet talloze maatregelen om de coronapandemie een halt toe te roepen. Milena Holdert en Jop de Vrieze doken in het coronabeleid van Nederland van de afgelopen anderhalf jaar. * Bedreigingen leiden tot vertrek bestuurder Feyenoord. Directeur Mark Koevermans besloot zijn functie neer te leggen vanwege bedreigingen. Het is niet voor het eerst dat er rondom Feyenoord of stadion De Kuip bedreigingen worden geuit. Hoe komt dat? En hoe is het te stoppen? We spreken met Rotterdammers over het vertrek van Koevermans en vooral waarom.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Nieuwsuur gemist? Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. Bekijk de onderwerpen van woensdag 27 oktober hieronder.

Het begon met handen wassen en afstand houden. Daarna nam het kabinet talloze maatregelen om de coronapandemie een halt toe te roepen. Met als meest recente maatregel het invoeren van de coronapas. Nieuwsuur-journalisten Milena Holdert en Jop de Vrieze doken in het coronabeleid van Nederland van de afgelopen anderhalf jaar. Vanavond deel 1.

Bekijk deze aflevering van Nieuwsuur hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwsuur

Nieuwsuur video's


Nieuwsuur TV-Nieuws