Nieuwsuur: Voor welke maatregelen kiest het kabinet? gemist? | Gids.tv

Nieuwsuur: Voor welke maatregelen kiest het kabinet? gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 2
2021-11-25 21:30:00

Uitzending van Nieuwsuur gemist?

Nieuwsuur: Voor welke maatregelen kiest het kabinet? Seizoen 2021 - Aflevering 319 van 351 - NOS/NTR Voor welke maatregelen kiest het kabinet? We blikken vooruit met politiek verslaggever Arjan Noorlander. En we spreken rechtsfilosoof van de Universiteit van Amsterdam, Roland Pierik en Micha de Winter, hoogleraar in de pedagogiek aan de universiteit Utrecht. * Wie krijgt het laatste bed? Ziekenhuizen schalen niet-coronazorg op de ic's steeds verder af. We spreken erover met internisten. * Jemen is verscheurd, maar het leven gaat er door. In Jemen woedt al jaren een bloedig conflict. We spreken correspondent Daisy Mohr.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Nieuwsuur gemist? Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. Bekijk de onderwerpen van donderdag 25 november hieronder.

  • Het Outbreak Management Team adviseert het kabinet om het hele onderwijs open te houden. Verder vindt het OMT dat restaurants en cafés, niet-essentiële winkels en 'doorstroomlocaties' om 17.00 uur dicht moeten. Morgen geven Mark Rutte en Hugo de Jonge een persconferentie. Welke adviezen nemen ze over van het OMT? We blikken vooruit met politiek verslaggever Arjan Noorlander.

  • Ziekenhuizen schalen niet-coronazorg op de IC's steeds verder af. Hoe werkt de triage in deze fase? Welke patiënten krijgen voorrang? We spreken erover met internisten.

  • In Jemen woedt al jaren een bloedig conflict. Een coalitie onder leiding van Saudi-Arabië vecht er met Houthi-rebellen, een machtige stam uit het noorden. De VN noemt het de grootste humanitaire ramp ter wereld. Journalisten komen Jemen bijna niet binnen, onze correspondent Daisy Mohr lukte dat wel.

Bekijk deze aflevering van Nieuwsuur hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwsuur

Nieuwsuur video's


Nieuwsuur TV-Nieuws