Nieuwsuur: Laatste nieuws over zesde oorlogsdag in Oekraïne gemist? | Gids.tv

Nieuwsuur: Laatste nieuws over zesde oorlogsdag in Oekraïne gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 2
2022-03-01 21:30:00

Uitzending van Nieuwsuur gemist?

Nieuwsuur: Laatste nieuws over zesde oorlogsdag in Oekraïne Dit zijn de Nieuwsuur-onderwerpen van dinsdag 1 maart Het Russische legerkonvooi ten noorden van Kiev blijkt op basis van satellietbeelden nog langer dan gedacht. Verder meldt Oekraïne een nieuwe aanval op de zuidelijke stad Cherson en zou er gewerkt worden aan een plan om de tegoeden van onder anderen Vladimir Poetin in beslag te nemen. Delegaties van Oekraïne en Rusland zaten gisteren voor het eerst sinds het begin van de invasie met elkaar om de tafel. Er werd zo'n vijf uur gesproken in Belarus, in de regio Gomel. Tot concrete resultaten leidde dat niet. En hoe wordt er in Rusland naar het conflict gekeken? We bekijken hoe de Russische bevolking wordt geïnformeerd door de verschillende Russische televisiezenders. Te gast zijn: voormalig Commandant der Landstrijdkrachten Mart de Kruif en Ruslandkenner Hubert Smeets. Verder reportages van onze correspondenten Gert-Jan Dennekamp uit Vinnytsia, 200 kilometer ten zuidwesten van Kiev, en van Saskia Dekkers uit Polen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Nieuwsuur gemist? Dit zijn de Nieuwsuur-onderwerpen van dinsdag 1 maart

  • Het Russische legerkonvooi ten noorden van Kiev blijkt op basis van satellietbeelden nog langer dan gedacht. Verder meldt Oekraïne een nieuwe aanval op de zuidelijke stad Cherson en zou er gewerkt worden aan een plan om de tegoeden van onder anderen Vladimir Poetin in beslag te nemen.

  • Delegaties van Oekraïne en Rusland zaten gisteren voor het eerst sinds het begin van de invasie met elkaar om de tafel. Er werd zo'n vijf uur gesproken in Belarus, in de regio Gomel. Tot concrete resultaten leidde dat niet. En hoe wordt er in Rusland naar het conflict gekeken? We bekijken hoe de Russische bevolking wordt geïnformeerd door de verschillende Russische televisiezenders.

  • Te gast zijn: voormalig Commandant der Landstrijdkrachten Mart de Kruif en Ruslandkenner Hubert Smeets. Verder reportages van onze correspondenten Gert-Jan Dennekamp uit Vinnytsia, 200 kilometer ten zuidwesten van Kiev, en van Saskia Dekkers uit Polen.

Bekijk deze aflevering van Nieuwsuur hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwsuur

Nieuwsuur video's


Nieuwsuur TV-Nieuws