Nieuwsuur: boeren in gesprek over stikstofcrisis gemist? | Gids.tv

Nieuwsuur: boeren in gesprek over stikstofcrisis gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 2
2022-08-05 21:30:00

Uitzending van Nieuwsuur gemist?

Nieuwsuur: boeren in gesprek over stikstofcrisis Dit zijn de onderwerpen van Nieuwsuur, vrijdag 5 augustus: De geest moet weer in de fles. Dat is de insteek van het eerste gesprek, straks, tussen het kabinet en boerenorganisaties. Na weken van oplopende spanningen, blokkades en verwijten over en weer, gaan de partijen onder leiding van bemiddelaar Johan Remkes nu met elkaar om tafel. Wij hebben de voorzitter van de Land- en Touwbouworganisatie (LTO) in de studio. De LTO brengt vandaag namens een deel van de boerensector "een gezamenlijke boodschap" over aan het kabinet. Voorzitter Sjaak van der Tak schuift aan.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Nieuwsuur gemist? Dit zijn de onderwerpen van Nieuwsuur, vrijdag 5 augustus:

  • De geest moet weer in de fles. Dat is de insteek van het eerste gesprek, straks, tussen het kabinet en boerenorganisaties. Na weken van oplopende spanningen, blokkades en verwijten over en weer, gaan de partijen onder leiding van bemiddelaar Johan Remkes nu met elkaar om tafel.

  • Wij hebben de voorzitter van de Land- en Touwbouworganisatie (LTO) in de studio. De LTO brengt vandaag namens een deel van de boerensector "een gezamenlijke boodschap" over aan het kabinet. Voorzitter Sjaak van der Tak schuift aan.

Bekijk deze aflevering van Nieuwsuur hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwsuur

Nieuwsuur video's


Nieuwsuur TV-Nieuws