Live: Nederland - Frankrijk (EK-kwalificatie) gemist? | Gids.tv

Live: Nederland - Frankrijk (EK-kwalificatie) gemist?
Sport

NPO 3
2023-03-24 20:23:00
Tip, Live

Uitzending van NOS EK-kwalificatie voetbal: Frankrijk - Nederland, voorbeschouwing en eerste helft gemist? Voorbeschouwing om 20.20 uur, live verslag vanaf 20.45 uur. Het EK-kwalificatietoernooi gaat beginnen en in de eerste speelronde staan er direct twee grootmachten tegenover elkaar: het Nederlands elftal neemt het op tegen Frankrijk: de regerend Europees kampioen.

Bondscoach Koeman
De wedstrijd in het Stade de France, het stadion waar Les Blues haar thuiswedstrijden aflegt, zal in het teken staan van de rentree van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands elftal. In het vorige WK haalde Louis van Gaal met de Nederlandse equipe de kwartfinale, waarin ze werden uitgeschakeld door Argentiniƫ.

Kijk deze wedstrijd ook online via NOS.nl of de Gids.tv-livestream.

Rentree of debuut?
De grote vraag is of bondscoach Koeman in deze wedstrijd al nieuwe jongens laat debuteren in het elftal of mensen terug laat keren. Geertruida en Wieffer, twee van de sterspelers van koploper Feyenoord, zijn naast doelman Verbruggen de kanshebbers om te debuteren. Of gaan we een rentree van Gini Wijnaldum in Oranje zien?

:[article:videos](ids:"546045" title:"Bekijk ook") Bekijk deze aflevering van NOS EK-kwalificatie voetbal: Frankrijk - Nederland, voorbeschouwing en eerste helft hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport

NOS EK-kwalificatie voetbal: Frankrijk - Nederland, voorbeschouwing en eerste helft video's

NOS EK-kwalificatie voetbal: Frankrijk - Nederland, voorbeschouwing en eerste helft TV-Nieuws