Live: Oekraïne - Oostenrijk (ontknoping EK) gemist? | Gids.tv

Live: Oekraïne - Oostenrijk (ontknoping EK) gemist?
Sport, Sport wedstrijd

NPO 2
2021-06-21 17:50:00

Uitzending van NOS EK Voetbal Oekraïne - Oostenrijk eerste helft gemist?

Live: Oekraïne - Oostenrijk (ontknoping EK) Om 18:00 uur live verslag van Oekraïne - Oostenrijk in Boekarest, Roemenië. Het is de strijd om plek twee in de groep van Nederland. OnderuitOranje is na twee overwinningen al zeker van de groepswinst in Groep C op het EK voetbal. Oekraïne en Oostenrijk gingen respectievelijk met 3-1 en 2-0 onderuit tegen het Nederlands elftal. Drie puntenBeide ploegen wonnen hun duel met Noord-Macedonië wel, waardoor ze allebei op drie punten staan. In de onderlinge laatste groepswedstrijd staat de tweede plek op het spel. GelijkspelBij een eventueel gelijkspel eindigen Oekraïne en Oostenrijk op vier punten en gaat Oekraïne op basis van het doelsaldo als tweede door. Oostenrijk zal dan met vier punten zeer waarschijnlijk tot de beste nummers drie behoren. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van NOS EK Voetbal Oekraïne - Oostenrijk eerste helft gemist? Om 18:00 uur live verslag van Oekraïne - Oostenrijk in Boekarest, Roemenië. Het is de strijd om plek twee in de groep van Nederland.

Onderuit
Oranje is na twee overwinningen al zeker van de groepswinst in Groep C op het EK voetbal. Oekraïne en Oostenrijk gingen respectievelijk met 3-1 en 2-0 onderuit tegen het Nederlands elftal.

Drie punten
Beide ploegen wonnen hun duel met Noord-Macedonië wel, waardoor ze allebei op drie punten staan. In de onderlinge laatste groepswedstrijd staat de tweede plek op het spel.

Gelijkspel
Bij een eventueel gelijkspel eindigen Oekraïne en Oostenrijk op vier punten en gaat Oekraïne op basis van het doelsaldo als tweede door. Oostenrijk zal dan met vier punten zeer waarschijnlijk tot de beste nummers drie behoren.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.

Bekijk deze aflevering van NOS EK Voetbal Oekraïne - Oostenrijk eerste helft hier terug.

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier