Live: openingswedstrijd WK vrouwenvoetbal gemist? | Gids.tv

Live: openingswedstrijd WK vrouwenvoetbal gemist?
NOS FIFA WK Voetbal (v) 2019, Frankrijk - Zuid-Korea 1ste helft

NPO 3
2019-06-07 20:50:00

Uitzending van NOS FIFA WK Voetbal (v) 2019, Frankrijk - Zuid-Korea 1ste helft gemist?

Live: openingswedstrijd WK vrouwenvoetbal Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van de openingswedstrijd van het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk: Frankrijk - Zuid-Korea. Het gastland trapt het toernooi in Parijs af. De NOS doet uitgebreid verslag van het WK vrouwenvoetbal de komende weken. Alle wedstrijden zijn te zien op NOS.nl en het grootste deel van de duels ook op tv. In de groepsfase zijn dat alle wedstrijden om 21:00 uur en alle duels van het Nederlands elftal. Vanaf de knock-outfase wordt alles live op tv uitgezonden. Bekijk hier het speelschema van het WK vrouwenvoetbal.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van NOS FIFA WK Voetbal (v) 2019, Frankrijk - Zuid-Korea 1ste helft
Tip, Live

Uitzending van NOS FIFA WK Voetbal (v) 2019, Frankrijk - Zuid-Korea 1ste helft gemist? Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van de openingswedstrijd van het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk: Frankrijk - Zuid-Korea.

Het gastland trapt het toernooi in Parijs af. De NOS doet uitgebreid verslag van het WK vrouwenvoetbal de komende weken.

Alle wedstrijden zijn te zien op NOS.nl en het grootste deel van de duels ook op tv. In de groepsfase zijn dat alle wedstrijden om 21:00 uur en alle duels van het Nederlands elftal. Vanaf de knock-outfase wordt alles live op tv uitgezonden.

Bekijk hier het speelschema van het WK vrouwenvoetbal. Bekijk deze aflevering van NOS FIFA WK Voetbal (v) 2019, Frankrijk - Zuid-Korea 1ste helft hier terug.