Live: Nederland Kiest - De Stemming gemist? | Gids.tv

Live: Nederland Kiest - De Stemming gemist?
NOS Nederland Kiest: De Stemming

NPO 1
donderdag 23 mei 20:35 uur
Tip, Actueel, Live

Uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist? Live-uitzending over de Europese Parlementsverkiezingen. Op deze verkiezingsdag gaat het vooral over de prognoses van de uitslag. De eerste uitslagen volgen namelijk pas komende zondag 26 mei, als in Italië de laatste Europese stemlokalen hun deuren sluiten.

Om 21.00 uur wordt de exitpoll van onderzoeksbureau Ipsos gepresenteerd, die een goede indruk geeft van het stemgedrag in Nederland. De uitzending wordt gepresenteerd door Simone Weimans.

Wat stemt Nederland en hoe verhoudt zich dit tot de rest van Europa? In hoeverre geven thema's als klimaat, immigratie en economie de doorslag bij de keuze voor het Europees Parlement? Hoe groot is het vertrouwen (of wantrouwen) in Nederland ten opzichte van de EU?

Bekijk deze aflevering van NOS Nederland Kiest: De Stemming hier terug.

Tags: economie, nederland, live, nos, parlement, uitzending, europees parlement, immigratie, parlementsverkiezingen, klimaat, uitslag, stemlokalen, verkiezingsdag, europese verkiezingen, nederland kiest, uitslagen, exitpoll, europese parlementsverkiezingen, zondag, ipsos, prognoses, thema, europa, simone weimans

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV