Live: Prinsjesdag 2019 gemist? | Gids.tv

Live: Prinsjesdag 2019 gemist?
NOS Prinsjesdag 2019

NPO 1
dinsdag 17 september 12:25 uur

Uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 gemist?

NOS Prinsjesdag 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de traditionele balkonscène. Kijk LIVE naar Prinsjesdag 2019 op Gids.tv. MiljoenennotaVast onderdeel is het aanbieden van de Miljoenennota. Minister Hoekstra van Financiën neemt de plannen van het kabinet in zijn koffertje mee naar de Tweede Kamer. GesprekkenOok zijn er in deze uitzending gesprekken met ministers, fractievoorzitters en 'gewone' Nederlanders over de Troonrede, de Miljoenennota en kwesties als de koopkracht. PresentatieAstrid Kersseboom presenteert het 'koninklijke' deel van het programma, Rob Trip neemt het politieke deel voor zijn rekening, met politieke duiding van Arjan Noorlander. Sandra Schuurhof over de baard van koning Willem-Alexander: 'Markanter gezicht' Bekijk deze video » Mark Rutte snapt niks van dubbele kosten koning Willem-Alexander Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van NOS Prinsjesdag 2019
Tip

Uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 gemist? Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de traditionele balkonscène.

Kijk LIVE naar Prinsjesdag 2019 op Gids.tv.

Miljoenennota
Vast onderdeel is het aanbieden van de Miljoenennota. Minister Hoekstra van Financiën neemt de plannen van het kabinet in zijn koffertje mee naar de Tweede Kamer.

Gesprekken
Ook zijn er in deze uitzending gesprekken met ministers, fractievoorzitters en 'gewone' Nederlanders over de Troonrede, de Miljoenennota en kwesties als de koopkracht.

Presentatie
Astrid Kersseboom presenteert het 'koninklijke' deel van het programma, Rob Trip neemt het politieke deel voor zijn rekening, met politieke duiding van Arjan Noorlander.

Bekijk deze aflevering van NOS Prinsjesdag 2019 hier terug.

Tags: koningin, tweede kamer, kabinet, minister, koning, kamer, live, nos, uitzending, koning willem alexander, paleis, troonrede, koopkracht, prinsjesdag, ministers, ridderzaal, paleis noordeinde, rijtoer, miljoenennota, noordeinde, arjan noorlander, rob trip, astrid kersseboom, fractievoorzitters, koffertje, magazine, noorlander, hoekstra, aflevering 1

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV