Live EK hockey: halve finale Engeland-Nederland gemist? | Gids.tv

Live EK hockey: halve finale Engeland-Nederland gemist?
NOS Sport: EK Hockey

NPO 2
vrijdag 23 augustus 17:55 uur

Uitzending van NOS Sport: EK Hockey gemist?

NOS Sport: EK Hockey Vanaf 18:00 uur live verslag van de halve finale Engeland - Nederland bij de vrouwen op het EK hockey. Halve finaleNa de 14-0 overwinning op Rusland plaatsten de Nederlandse hockeyvrouwen zich voor de halve finale op het EK in Antwerpen. TegenstanderNederland eindigde als tweede in de groep, achter Spanje, en neemt het op tegen de winaar van de andere groep, Engeland. FinaleDe winaar van de halve finale Engeland - Nederland neemt het in de finale op tegen de winnaar van Spanje - Duitsland. De finale is zondag om 16:00 uur live te zien op NPO 1. EK Hockey: Nederlandse dames stellen opnieuw teleur met 1-1 tegen Spanje Bekijk deze video » EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: 14-0 Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van NOS Sport: EK Hockey
Tip

Uitzending van NOS Sport: EK Hockey gemist? Vanaf 18:00 uur live verslag van de halve finale Engeland - Nederland bij de vrouwen op het EK hockey.

Halve finale
Na de 14-0 overwinning op Rusland plaatsten de Nederlandse hockeyvrouwen zich voor de halve finale op het EK in Antwerpen.

Tegenstander
Nederland eindigde als tweede in de groep, achter Spanje, en neemt het op tegen de winaar van de andere groep, Engeland.

Finale
De winaar van de halve finale Engeland - Nederland neemt het in de finale op tegen de winnaar van Spanje - Duitsland. De finale is zondag om 16:00 uur live te zien op NPO 1.

Bekijk deze aflevering van NOS Sport: EK Hockey hier terug.

Tags: rusland, vrouwen, duitsland, sport, wedstrijd, antwerpen, hockey, nederland, engeland, live, nos, spanje, finale, overwinning, winnaar, ek hockey, npo, tegenstander, zondag, halve finale, hockeyvrouwen, npo 1, nos sport

NOS Sport: EK Hockey NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV