Live: OKT volleybalmannen gemist? | Gids.tv

Live: OKT volleybalmannen gemist?
NOS Sport: Volleybal OKT

NPO 1
zondag 11 augustus 16:15 uur

Uitzending van NOS Sport: Volleybal OKT gemist?

NOS Sport: Volleybal OKT Live verslag van de laatste en beslissende wedstrijd op het olympisch kwalificatietoernooi volleybal voor mannen tussen Nederland en de Verenigde Staten. In Rotterdam Ahoy is vanmiddag een ticket voor de Spelen in Tokio volgend jaar te verdelen. De Nederlandse mannen wonnen de afgelopen dagen al van Zuid-Korea en België. Als ook de VS verslagen worden, gaan de volleybalmannen naar Tokio. Bij verlies is er nog een kans op een volgend olympisch kwalificatietoernooi. Samenvatting volleybal dames: Nederland - België (Olympisch Kwalificatietoernooi) Bekijk deze video » Samenvatting volleybal dames Nederland - Kenia (Olympisch Kwalificatietoernooi) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Italië (Olympisch kwalificatietoernooi volleybal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van NOS Sport: Volleybal OKT
Tip

Uitzending van NOS Sport: Volleybal OKT gemist? Live verslag van de laatste en beslissende wedstrijd op het olympisch kwalificatietoernooi volleybal voor mannen tussen Nederland en de Verenigde Staten.

In Rotterdam Ahoy is vanmiddag een ticket voor de Spelen in Tokio volgend jaar te verdelen. De Nederlandse mannen wonnen de afgelopen dagen al van Zuid-Korea en België. Als ook de VS verslagen worden, gaan de volleybalmannen naar Tokio.

Bij verlies is er nog een kans op een volgend olympisch kwalificatietoernooi.

Bekijk deze aflevering van NOS Sport: Volleybal OKT hier terug.

Tags: zuid-korea, rotterdam, sport, wedstrijd, verenigde staten, korea, volleybal, nederland, live, nos, ahoy, tokio, ticket, olympisch kwalificatietoernooi, okt, kwalificatietoernooi, volleybalmannen, mannen, nos sport

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.