Live: Finale EK Hockey Nederland-Duitsland gemist? | Gids.tv

Live: Finale EK Hockey Nederland-Duitsland gemist?
NOS Studio Sport

NPO 1
zondag 25 augustus 15:55 uur

Uitzending van NOS Studio Sport gemist?

NOS Studio Sport Vanaf 16:00 uur live verslag van de vrouwenfinale Nederland - Duitsland op het EK hockey in Antwerpen. De Nederlandse vrouwen hebben de finale bereikt na de 8-0 overwinning op Engeland in de halve finale. In de groepsfase begonnen de hockeyvrouwen met gelijke spelen tegen België en Spanje. Daarna werd Rusland ruim verslagen. Tegenstander Duitsland schakelde Spanje uit in de halve finale. In de groepsfase werd gewonnen van Wit-Rusland en gelijkgespeeld tegen Engeland en Ierland.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van NOS Studio Sport
Tip, Actueel, Sport

Uitzending van NOS Studio Sport gemist? Vanaf 16:00 uur live verslag van de vrouwenfinale Nederland - Duitsland op het EK hockey in Antwerpen.

De Nederlandse vrouwen hebben de finale bereikt na de 8-0 overwinning op Engeland in de halve finale. In de groepsfase begonnen de hockeyvrouwen met gelijke spelen tegen België en Spanje. Daarna werd Rusland ruim verslagen.

Tegenstander Duitsland schakelde Spanje uit in de halve finale. In de groepsfase werd gewonnen van Wit-Rusland en gelijkgespeeld tegen Engeland en Ierland. Bekijk deze aflevering van NOS Studio Sport hier terug.

Tags: rusland, vrouwen, duitsland, sport, antwerpen, hockey, nederland, engeland, live, nos, spanje, finale, overwinning, ierland, ek hockey, tegenstander, studio sport, wit-rusland, halve finale, wit, samenvattingen, hockeyvrouwen, studio, groepsfase

NOS Studio Sport NIEUWS & VIDEOS