Live: etappe 3 Tour de France gemist? | Gids.tv

Live: etappe 3 Tour de France gemist?
NOS Tour de France

NPO 1
2019-07-08 14:10:00

Uitzending van NOS Tour de France gemist?

Live: etappe 3 Tour de France Live verslag van de derde etappe in de Tour de France, een rit over 215 kilometer van Binche naar Épernay. Lastige dagIn de laatste 45 kilometer zijn er vier beklimmingen. Dat betekent dat het voor Mike Teunissen een lastige dag kan worden om zijn gele trui te behouden. FinishDe etappe finisht na een klimmetje over een boerenlandweggetje en een afdaling naar het stadscentrum met een lastige slotkilometer die een gemiddeld stijgingspercentage kent van 3,8. SprintersVoor de pure sprinters als Dylan Groenewegen, Elia Viviani en Caleb Ewan is het geen ideaal parcours. Voor Teunissen zou het wel een aankomst met perspectieven kunnen zijn. FavorietenVooral de mannen van de voorjaarsklassiekers behoren tot de favorieten voor de etappezege. Peter Sagan, Julian Alaphilippe en Greg van Avermaet bijvoorbeeld. Geletruidrager Teunissen: "Deze pakken ze niet meer af" Bekijk deze video » Tour de France 2019: Samenvatting etappe 2 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Tip, Live

Uitzending van NOS Tour de France gemist? Live verslag van de derde etappe in de Tour de France, een rit over 215 kilometer van Binche naar Épernay.

Lastige dag
In de laatste 45 kilometer zijn er vier beklimmingen. Dat betekent dat het voor Mike Teunissen een lastige dag kan worden om zijn gele trui te behouden.

Finish
De etappe finisht na een klimmetje over een boerenlandweggetje en een afdaling naar het stadscentrum met een lastige slotkilometer die een gemiddeld stijgingspercentage kent van 3,8.

Sprinters
Voor de pure sprinters als Dylan Groenewegen, Elia Viviani en Caleb Ewan is het geen ideaal parcours. Voor Teunissen zou het wel een aankomst met perspectieven kunnen zijn.

Favorieten
Vooral de mannen van de voorjaarsklassiekers behoren tot de favorieten voor de etappezege. Peter Sagan, Julian Alaphilippe en Greg van Avermaet bijvoorbeeld.

Bekijk deze aflevering van NOS Tour de France hier terug.


NOS Tour de France TV-Nieuws