Live: etappe 12 Tour de France gemist? | Gids.tv

Live: etappe 12 Tour de France gemist?
NOS Tour de France

NPO 1
donderdag 18 juli 14:10 uur

Uitzending van NOS Tour de France gemist?

NOS Tour de France Live verslag van de twaalfde etappe in de Tour de France, over 209,5 kilometer door de Pyreneeën van Toulouse naar Bagnères-de-Bigorre. BeklimmingenVandaag gaan de renners de bergen in. De eerste Pyreneeënetappe bestaat uit drie beklimmingen, waarvan de Col de Peyresourde en La Hourquette d'Ancizan serieuze cols van de eerste categorie zijn. AanvallersNa de laatste beklimming is het nog dertig kilometer bergaf tot de finish. Het wordt waarschijnlijk geen dag met grote verschillen tussen de klassementsmannen. Mogelijk grijpen de aanvallers weer hun kans. Thomas Dekker over de rondemissen in de Tour de France: "Ze zijn heel kil" Bekijk deze video » Samenvatting etappe 11 Tour de France 2019 Bekijk deze video » Mart Smeets over de regie van Tour de France: 'Alles is nep' Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van NOS Tour de France
Tip, Live

Uitzending van NOS Tour de France gemist? Live verslag van de twaalfde etappe in de Tour de France, over 209,5 kilometer door de Pyreneeën van Toulouse naar Bagnères-de-Bigorre.

Beklimmingen
Vandaag gaan de renners de bergen in. De eerste Pyreneeënetappe bestaat uit drie beklimmingen, waarvan de Col de Peyresourde en La Hourquette d'Ancizan serieuze cols van de eerste categorie zijn.

Aanvallers
Na de laatste beklimming is het nog dertig kilometer bergaf tot de finish. Het wordt waarschijnlijk geen dag met grote verschillen tussen de klassementsmannen. Mogelijk grijpen de aanvallers weer hun kans.

Bekijk deze aflevering van NOS Tour de France hier terug.

Tags: frankrijk, wielrennen, live, nos, finish, Tour de France, renners, ronde van frankrijk, bergen, kilometer, beklimming, etappe, 5 kilometer, aflevering 12, etappe 12

NOS Tour de France NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.