Live: tijdrit Tour de France gemist? | Gids.tv

Live: tijdrit Tour de France gemist?
NOS Tour de France

NPO 1
vrijdag 19 juli 13:55 uur

Uitzending van NOS Tour de France gemist?

NOS Tour de France Live verslag van de dertiende etappe in de Tour de France, een tijdrit van 27,2 kilometer met start en finish in Pau. TijdritEen dag na de eerste rit in de Pyreneeën gaan er wel veranderingen komen in het algemeen klassement. Vandaag staat er namelijk een tijdrit op het programma. ParcoursHet parcours gaat de hele tijd op en af en in de laatste kilometer zit zelfs een strook met een stijgingspercentage van 17 procent. FavorietenNa het afstappen van wereldkampioen tijdrijden Rohan Dennis gisteren, behoren de Belg Wout van Aert van Jumbo-Visma en de Brit Geraint Thomas, die de Tour vorig jaar won, tot de grote favorieten. Louis van Gaal legt Jumbo-ploegleider uit hoe je een sprint moet winnen Bekijk deze video » Samenvatting etappe 12 van de Tour de France 2019 Bekijk deze video » Mart Smeets blikt terug op etappe 12 van de Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van NOS Tour de France
Tip, Live

Uitzending van NOS Tour de France gemist? Live verslag van de dertiende etappe in de Tour de France, een tijdrit van 27,2 kilometer met start en finish in Pau.

Tijdrit
Een dag na de eerste rit in de Pyreneeën gaan er wel veranderingen komen in het algemeen klassement. Vandaag staat er namelijk een tijdrit op het programma.

Parcours
Het parcours gaat de hele tijd op en af en in de laatste kilometer zit zelfs een strook met een stijgingspercentage van 17 procent.

Favorieten
Na het afstappen van wereldkampioen tijdrijden Rohan Dennis gisteren, behoren de Belg Wout van Aert van Jumbo-Visma en de Brit Geraint Thomas, die de Tour vorig jaar won, tot de grote favorieten.

Bekijk deze aflevering van NOS Tour de France hier terug.

Tags: frankrijk, wielrennen, live, nos, finish, Tour de France, ronde van frankrijk, wereldkampioen, tijdrit, wout van aert, geraint thomas, jumbo, kilometer, rohan dennis, tijdrijden, belg, etappe, parcours, start, rit, aflevering 13

NOS Tour de France NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.