Live: etappe 15 Tour de France gemist? | Gids.tv

Live: etappe 15 Tour de France gemist?
NOS Tour de France

NPO 1
zondag 21 juli 14:10 uur

Uitzending van NOS Tour de France gemist?

NOS Tour de France Live verslag van de vijftiende etappe in de Tour de France, over 185 kilometer van Limoux naar de finish op Prat d'Albis. LoodzwaarHet wordt een loodzware Pyreneeënetappe, de laatste voor de rustdag van maandag. In de laatste 75 kilometer worden drie bergen van de eerste categorie beklommen. KlassementNa de bergetappe van gisteren heeft Julian Alaphilippe zijn gele trui behouden. Hij liep zelfs uit op nummer twee Geraint Thomas. Steven Kruijswijk ging met de besten mee omhoog. Samenvatting etappe 14 Tour de France 2019 Bekijk deze video » Tour de France 2019: Onboard beelden etappe 14 Bekijk deze video » Tour de France 2019: vooruitblik etappe 15 Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van NOS Tour de France
Tip, Live

Uitzending van NOS Tour de France gemist? Live verslag van de vijftiende etappe in de Tour de France, over 185 kilometer van Limoux naar de finish op Prat d'Albis.

Loodzwaar
Het wordt een loodzware Pyreneeënetappe, de laatste voor de rustdag van maandag. In de laatste 75 kilometer worden drie bergen van de eerste categorie beklommen.

Klassement
Na de bergetappe van gisteren heeft Julian Alaphilippe zijn gele trui behouden. Hij liep zelfs uit op nummer twee Geraint Thomas. Steven Kruijswijk ging met de besten mee omhoog.

Bekijk deze aflevering van NOS Tour de France hier terug.

Tags: frankrijk, wielrennen, live, nos, finish, steven kruijswijk, Tour de France, ronde van frankrijk, bergen, trui, geraint thomas, kilometer, etappe, bergetappe, julian alaphilippe, etappe 15, gele trui

NOS Tour de France NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.