Live: Noord-Ierland - Nederland (EK-kwalificatie) gemist? | Gids.tv

Live: Noord-Ierland - Nederland (EK-kwalificatie) gemist?
NOS Voetbal EK-kwalificatie Noord-Ierland - Nederland eerste helft

NPO 3
zaterdag 16 november 20:45 uur

Uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Noord-Ierland - Nederland eerste helft gemist?

NOS Voetbal EK-kwalificatie Noord-Ierland - Nederland eerste helft Live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Noord-Ierland en Nederland voor het EK voetbal van 2020. Na zes wedstrijden is Nederland koploper in Groep C. Net als Duitsland heeft Oranje 15 punten, maar het onderling resultaat van het Nederlands elftal is beter. Noord-Ierland volgt op 12 punten. Dat betekent dat, met nog twee duels te gaan, Nederland bij een gelijkspel of overwinning zeker is van het EK voetbal komende zomer. Als Noord-Ierland wint, wordt het in de laatste speelronde dinsdag beslist. Dan speelt Noord-Ierland uit tegen Duitsland en ontvangt Nederland in Amsterdam Estland.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Noord-Ierland - Nederland eerste helft
Tip

Uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Noord-Ierland - Nederland eerste helft gemist? Live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Noord-Ierland en Nederland voor het EK voetbal van 2020.

Na zes wedstrijden is Nederland koploper in Groep C. Net als Duitsland heeft Oranje 15 punten, maar het onderling resultaat van het Nederlands elftal is beter. Noord-Ierland volgt op 12 punten.

Dat betekent dat, met nog twee duels te gaan, Nederland bij een gelijkspel of overwinning zeker is van het EK voetbal komende zomer. Als Noord-Ierland wint, wordt het in de laatste speelronde dinsdag beslist.

Dan speelt Noord-Ierland uit tegen Duitsland en ontvangt Nederland in Amsterdam Estland. Bekijk deze aflevering van NOS Voetbal EK-kwalificatie Noord-Ierland - Nederland eerste helft hier terug.

Tags: voetbal, amsterdam, duitsland, ek voetbal, nederland, oranje, live, nos, zomer, overwinning, ierland, nederlands elftal, noord-ierland, ek kwalificatie, estland, kwalificatie, gelijkspel, ek-kwalificatiewedstrijd, aflevering 5, 2020

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV