Vrouwenvoetbal Nations League: Nederland - Engeland gemist? | Gids.tv

Vrouwenvoetbal Nations League: Nederland - Engeland gemist?
Sport

NPO 3
2023-09-26 19:55:00
Tip

Uitzending van NOS Voetbal Nations League: NOS Voetbal Nations League Nederland - Engeland eerste helft gemist? Er staat dinsdag weer een wedstrijd op het programma voor de Nederlandse voetbaldames. Op NPO 3 kun je live kijken naar Nederland – Engeland.

Groepswedstrijd
Je kunt kijken naar een rechtstreeks verslag van de wedstrijd Nederland – Engeland, dit is het tweede groepsduel van de dames in de Nations League en wordt gespeeld in Utrecht. Vorige week speelden de Nederlandse vrouwen al tegen België, 27 oktober staan ze tegenover Schotland.

Sarina Wiegman
Er staat zeker wat op het spel, de voetbalsters kunnen zich via de Nations League kwalificeren voor de Olympische Spelen. Het zal geen makkelijke pot worden, want Engeland werd in 2022 Europees kampioen en stond dit jaar in de finale van het WK. Deze vrouwen worden begeleid door een oude bekende van de Oranjedames, de succesvolle coach Sarina Wiegman. Bekijk deze aflevering van NOS Voetbal Nations League: NOS Voetbal Nations League Nederland - Engeland eerste helft hier terug.