Live: Costa Rica - Duitsland (WK voetbal) gemist? | Gids.tv

Live: Costa Rica - Duitsland (WK voetbal) gemist?
Sport

NPO 3
2022-12-01 19:50:00
Tip

Uitzending van NOS WK Voetbal: Costa Rica - Duitsland 1ste helft gemist? Vanaf 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Costa Rica - Duitsland in Groep E van het WK voetbal in Qatar. De voorbeschouwing is vanaf 19.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de wedstrijd ook kijken op de livestream via Gids.tv.

Knappe zege
Costa Rica begon desastreus aan het WK voetbal in Qatar. De eerste groepswedstrijd werd met maar liefst 7-0 verloren van Spanje. Daarna herstelden de Costa Ricanen zich met een knappe zege op Japan, dat met 1-0 werd verslagen. Van het doelsaldo moet Costa Rica het dus niet hebben, maar bij een spectaculaire overwinning op Duitsland zijn ze wél zeker van de achtste finales.

In de problemen
Ook een gelijkspel kan voor Costa Rica genoeg zijn, mits Japan verliest van Spanje. Duitsland heeft hele andere zorgen: een overwinning is absoluut noodzakelijk voor een kans op de achtste finales, en zelfs dan is dat nog niet zeker. De Duitsers ontsnapten zondagavond door in de slotfase nog de gelijkmaker te scoren tegen Spanje en houden daardoor een kleine kans levend.

Bekijk deze aflevering van NOS WK Voetbal: Costa Rica - Duitsland 1ste helft hier terug.