Live: Kroatië - Brazilië (kwartfinale WK voetbal) gemist? | Gids.tv

Live: Kroatië - Brazilië (kwartfinale WK voetbal) gemist?
Sport

NPO 1
2022-12-09 15:50:00
Tip

Uitzending van NOS WK Voetbal: eerste helft gemist? Vanaf 15.20 uur voorbeschouwing en om 16.00 uur live verslag van de wedstrijd Kroatië - Brazilië in de kwartfinale van het WK voetbal in Qatar. Kan Brazilië de favorietenstatus opnieuw waarmaken? Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Penalty's
Kroatië, de verliezend finalist van het WK in 2018, eindigde als tweede in Groep F - achter Marokko. In de achtste finales stond een clash met Japan op het programma. De Japanners stuntten door de poule met Spanje en Duitsland als winnaar af te sluiten; ze boden in de achtste finale ook flink weerstand tegen de Kroaten. Uiteindelijk moesten penalty's de beslissing brengen, na een 1-1 eindstand.

Galavoorstelling
De Brazilianen beschikken over een voorhoede van absolute wereldklasse. Neymar, Vinícius Júnior, Richarlison en Raphina trakteerden de voetballiefhebber in de achtste finale op een absolute galavoorstelling tegen Zuid-Korea. Bij rust had Brazilië al een voorsprong van 4-0 te pakken. In de tweede helft scoorden de Koreanen nog een keer, maar daar bleef het bij: 4-1.

Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Bekijk deze aflevering van NOS WK Voetbal: eerste helft hier terug.