Live: Wales - Engeland (WK voetbal) gemist? | Gids.tv

Live: Wales - Engeland (WK voetbal) gemist?
Sport

NPO 1
2022-11-29 19:50:00
Tip, Sport, Live

Uitzending van NOS WK Voetbal: Wales - Engeland eerste helft gemist? Dinsdag (29 november) start de laatste speelronde in de groepsfase van het WK in Qatar. In poule B is het nog heel erg spannend, want er kunnen nog drie ploegen - naast Engeland - door naar de knock-outfase. De wedstrijd tussen Engeland en Wales zal dus ook erg spannend worden. Om 20.00 uur kun je de wedstrijd kijken op NPO 1 en de livestream bij Gids.tv.

Toernooi der jongelingen
De Engelse ploeg is met vier punten uit twee wedstrijden bijna zeker van plaatsing. Behalve bij een verlies tegen Wales kan er nog iets misgaan, alhoewel het doelsaldo dan ook nog flink omlaag moeten gaan. Bij de Engelsen staat dit toernooi toch vooral in het teken van de jongelingen, waaronder Saka en Bellingham.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Team Bale
Natuurlijk wil ook Gareth Bale en zijn team ook een gooi doen naar een plaats bij de laatste zestien van het WK, maar dan moeten ze wel winnen van de Engelsen. De Welshman pakte al wel een punt in de directe confrontatie tegen de Verenigde Staten. Kunnen ze stunten?

Bekijk deze aflevering van NOS WK Voetbal: Wales - Engeland eerste helft hier terug.