Obese gemist? | Gids.tv

Obese gemist?
Obese

RTL 4
woensdag 15 mei 20:33 uur
Tip, Terug

Uitzending van Obese gemist? Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van Obese te zien op RTL 4. De komende acht woensdagen zijn tien deelnemers te zien die de strijd tegen de kilo's aangaan.

Angela Groothuizen presenteert het programma waarin de deelnemers acht maanden werken aan een nieuwe levensstijl. Dat doen ze onder intensieve begeleiding van een team van experts.

In de eerste aflevering is voor het eerst een deelnemend echtpaar te zien. Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas.

Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. 'Fat shaming' is aan de orde van dag, waardoor ze bijna niet eens meer de straat op durven. Hun gezondheid loopt bovendien ernstig gevaar. Zij gaan als koppel de strijd tegen de kilo's aan. Bekijk deze aflevering van Obese hier terug.

Tags: gezondheid, angela groothuizen, overgewicht, echtpaar, obesitas, eerste aflevering, tv-programma, show, deelnemers, reality, rtl, gevaar, koppel, team, straat, rtl 4, nieuw seizoen, gelukkig, durven, seizoen

Obese NIEUWS & VIDEOS