Onrecht! gemist? | Gids.tv

Onrecht! gemist?
Onrecht!

NPO 3
2019-11-28 01:30:00

Uitzending van Onrecht! gemist?

Onrecht! Reportagereeks waarin slachtoffers van onrecht worden geholpen om alsnog hun recht te halen. - Aflevering 8 van 8 . Of het nu gaat om een malafide autoverkoper, een dubieuze rij-instructeur of om een absolute horrorstage, de slachtoffers voelen zich in de steek gelaten en kunnen wel wat hulp gebruiken. Bram en Dennis horen hun verhaal aan, doen onderzoek en brengen -eigenwijs en op eigen wijze- hun vastgelopen zaak weer in beweging. Met verborgen camera-acties, een gezonde dosis brutaliteit en de nodige humor gaan ze het onrecht te lijf.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Herhaling

Uitzending van Onrecht! gemist? Reportagereeks waarin slachtoffers van onrecht worden geholpen om alsnog hun recht te halen. - Aflevering 8 van 8 .

Of het nu gaat om een malafide autoverkoper, een dubieuze rij-instructeur of om een absolute horrorstage, de slachtoffers voelen zich in de steek gelaten en kunnen wel wat hulp gebruiken. Bram en Dennis horen hun verhaal aan, doen onderzoek en brengen -eigenwijs en op eigen wijze- hun vastgelopen zaak weer in beweging. Met verborgen camera-acties, een gezonde dosis brutaliteit en de nodige humor gaan ze het onrecht te lijf. Bekijk deze aflevering van Onrecht! hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onrecht!

Onrecht! video's


Onrecht! TV-Nieuws