Onze boerderij gemist? | Gids.tv

Onze boerderij gemist?
Onze boerderij

NPO 1
2019-10-13 20:55:00

Uitzending van Onze boerderij gemist?

Onze boerderij Reportagereeks over het boerenleven. Seizoen 2 - Aflevering 6 van 6 - De impact van een stalbrand. Het is de nachtmerrie van iedere veehouder, maar het overkwam Rudi, Hetty en hun drie kinderen een jaar geleden: een stalbrand waarbij 2600 vleesvarkens omkwamen. Yvon Jaspers gaat naar ze toe en praat over hoe zij hiermee omgaan. In haar geboortedorp Boxtel ontmoet Yvon boer Geert. Hij is van huis uit melkveehouder en zorgt ook voor het voedsel van zo'n 170 gezinnen. Hij is varkensboer, pluimveehouder, akkerbouwer en fruitteler ineen. Hoe vindt hij het om boer in loondienst te zijn op de eerste herenboerderij van Nederland?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Uitzending van Onze boerderij gemist? Reportagereeks over het boerenleven. Seizoen 2 - Aflevering 6 van 6 - De impact van een stalbrand.

Het is de nachtmerrie van iedere veehouder, maar het overkwam Rudi, Hetty en hun drie kinderen een jaar geleden: een stalbrand waarbij 2600 vleesvarkens omkwamen. Yvon Jaspers gaat naar ze toe en praat over hoe zij hiermee omgaan. In haar geboortedorp Boxtel ontmoet Yvon boer Geert. Hij is van huis uit melkveehouder en zorgt ook voor het voedsel van zo'n 170 gezinnen. Hij is varkensboer, pluimveehouder, akkerbouwer en fruitteler ineen. Hoe vindt hij het om boer in loondienst te zijn op de eerste herenboerderij van Nederland? Bekijk deze aflevering van Onze boerderij hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij

Onze boerderij video's


Onze boerderij TV-Nieuws