Onze boerderij gemist? | Gids.tv

Onze boerderij gemist?
Educatief, Informatief, Overig

NPO 1
2021-11-07 21:25:00

Uitzending van Onze boerderij gemist?

Onze boerderij Seizoen 4 - Aflevering 2 van 6 - Soms valt er niks te kiezen, hoe ga je daarmee om? - KRO-NCRV In het allereerste seizoen van Boer zoekt vrouw zat boer Driek, akkerbouwer in Zeeland. Yvon Jaspers is bij hem terug en gaat met hem mee het land op om te kijken hoe het staat met zijn spruitenoogst. Orchidee├źnkweker Lennart ziet in februari een van zijn kassen bezwijken onder een pak sneeuw van meer dan een meter hoog. Zijn prachtige bloemen, die net klaar stonden om geoogst te worden, worden bedolven onder sneeuw en gebroken glas. Ruud, zoon van een kippenboer, had als mantra: groot, groter, grootst. Hij bouwde het bedrijf van zijn vader uit tot een miljoenenbedrijf met vestigingen in Frankrijk, Polen en Turkije.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Onze boerderij gemist? Seizoen 4 - Aflevering 2 van 6 - Soms valt er niks te kiezen, hoe ga je daarmee om? - KRO-NCRV

In het allereerste seizoen van Boer zoekt vrouw zat boer Driek, akkerbouwer in Zeeland. Yvon Jaspers is bij hem terug en gaat met hem mee het land op om te kijken hoe het staat met zijn spruitenoogst. Orchidee├źnkweker Lennart ziet in februari een van zijn kassen bezwijken onder een pak sneeuw van meer dan een meter hoog. Zijn prachtige bloemen, die net klaar stonden om geoogst te worden, worden bedolven onder sneeuw en gebroken glas. Ruud, zoon van een kippenboer, had als mantra: groot, groter, grootst. Hij bouwde het bedrijf van zijn vader uit tot een miljoenenbedrijf met vestigingen in Frankrijk, Polen en Turkije. Bekijk deze aflevering van Onze boerderij hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij

Onze boerderij video's

Onze boerderij TV-Nieuws