Op1: Sybrand Buma, Joost Vullings en meer gemist? | Gids.tv

Op1: Sybrand Buma, Joost Vullings en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2020-09-17 22:30:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Sybrand Buma, Joost Vullings en meer Onderwerpen van deze uitzending Sybrand Buma gaat met nieuwe commissie Nederlands erfgoed beschermenSybrand Buma is de voorzitter van de nieuwe ‘Commissie Collectie Nederland’. Deze commissie is ingesteld door de Raad van Cultuur en benoemd door de minister, omdat de bescherming van het Nederlands erfgoed een stuk beter kan. Onze kunst mag in het vervolg niet meer zomaar naar het buitenland verdwijnen. Aan Buma de taak om de collectie actueel te houden en te beschermen. Vanavond schuift hij aan om er alles over te vertellen. Ingrid Thijssen met eerste grote tv-interview als nieuwe voorzitter van VNO-NCWIngrid Thijssen is de nieuwe voorzitter van de machtigste werkgeversorganisatie van Nederland: VNO-NCW. Ze volgde Hans de Boer op, twee maanden later dan gepland vanwege de coronacrisis. Veel bedrijven zitten in zwaar weer en zijn afhankelijk van steun van de overheid. Hoeveel miljarden kan de nieuwe voorzitter er nog bij lobbyen voor het bedrijfsleven de komende jaren? Vanavond schuift Thijssen aan bij Op1 voor haar eerste grote televisie-interview als VNO-NCW-voorzitter. Joost Vullings en Marieke Smits over de Algemene Politieke BeschouwingenNa de Tweede Kamer is vandaag het kabinet aan de beurt tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. Premier Mark Rutte gaat in op de vragen en wensen die de partijen aan het kabinet hebben gesteld over de begroting van volgend jaar en ook het coronabeleid kwam aan bod. Hoe bracht Rutte het ervan af in de politieke arena? Joost Vullings, politiek commentator bij EenVandaag en Marieke Smits, politiek verslaggever bij WNL, schuiven aan om na te beschouwen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Sybrand Buma gaat met nieuwe commissie Nederlands erfgoed beschermen
Sybrand Buma is de voorzitter van de nieuwe ‘Commissie Collectie Nederland’. Deze commissie is ingesteld door de Raad van Cultuur en benoemd door de minister, omdat de bescherming van het Nederlands erfgoed een stuk beter kan. Onze kunst mag in het vervolg niet meer zomaar naar het buitenland verdwijnen. Aan Buma de taak om de collectie actueel te houden en te beschermen. Vanavond schuift hij aan om er alles over te vertellen.

Ingrid Thijssen met eerste grote tv-interview als nieuwe voorzitter van VNO-NCW
Ingrid Thijssen is de nieuwe voorzitter van de machtigste werkgeversorganisatie van Nederland: VNO-NCW. Ze volgde Hans de Boer op, twee maanden later dan gepland vanwege de coronacrisis. Veel bedrijven zitten in zwaar weer en zijn afhankelijk van steun van de overheid. Hoeveel miljarden kan de nieuwe voorzitter er nog bij lobbyen voor het bedrijfsleven de komende jaren? Vanavond schuift Thijssen aan bij Op1 voor haar eerste grote televisie-interview als VNO-NCW-voorzitter.

Joost Vullings en Marieke Smits over de Algemene Politieke Beschouwingen
Na de Tweede Kamer is vandaag het kabinet aan de beurt tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. Premier Mark Rutte gaat in op de vragen en wensen die de partijen aan het kabinet hebben gesteld over de begroting van volgend jaar en ook het coronabeleid kwam aan bod. Hoe bracht Rutte het ervan af in de politieke arena? Joost Vullings, politiek commentator bij EenVandaag en Marieke Smits, politiek verslaggever bij WNL, schuiven aan om na te beschouwen. Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen