Op1: André Hazes, Ramsey Nasr en meer gemist? | Gids.tv

Op1: André Hazes, Ramsey Nasr en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2020-09-23 22:25:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: André Hazes, Ramsey Nasr en meer Onderwerpen van deze uitzending André Hazes over zijn nieuwe en zeer persoonlijke album ‘Thuis’André Hazes stond het afgelopen jaar zo ongeveer dagelijks in de krant met zijn relatieperikelen. Het leverde hem een nieuw album op, met naar eigen zeggen, zijn beste nummers tot nu toe. Vanavond vertelt hij over het roerige jaar dat hij achter de rug heeft, over zijn album ‘Thuis’ en uiteraard treedt hij ook op! Grote zorgen om stijgend aantal coronabesmettingen in verpleeghuizenHet aantal coronabesmettingen in verpleeghuizen neemt snel toe, de afgelopen week was er sprake van een verdubbeling. Specialist ouderengeneeskunde Nienke Nieuwenhuizen maakt zich grote zorgen. En Nico Garstman en Julian Hooikaas werken in de zorg. Net bijgekomen van het heftige voorjaar, moeten ze zich klaarmaken voor de tweede golf coronapatiënten. Hanneke Schuitemaker over nieuwe stap in de ontwikkeling van een coronavaccinHanneke Schuitemaker, hoofd vaccinontwikkeling bij Janssen Vaccines in Leiden, vertelt over de nieuwe stap die is gezet bij de ontwikkeling van een coronavaccin. In fase drie gaat er getest worden op een grote groep proefpersonen. Hoe gaat deze derde fase er precies uitzien en hoe lang gaat het nog duren tot het vaccin er daadwerkelijk is? Michiel van Erp en Ramsey Nasr over de dramaserie I.M. over Ischa MeijerKomende zondag gaat de vierdelige serie I.M. over Ischa Meijer in première op het Nederlands Filmfestival. Het drama is gebaseerd op de gelijknamige roman die Connie Palmen een paar jaar na de dood van haar grote liefde schreef. De regie is in handen van Michiel van Erp en acteur Ramsey Nasr heeft het aangedurfd om in de huid te kruipen van de gevreesde interviewer, journalist en schrijver. Vanavond bij Op1 alvast een voorproefje!
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

André Hazes over zijn nieuwe en zeer persoonlijke album ‘Thuis’
André Hazes stond het afgelopen jaar zo ongeveer dagelijks in de krant met zijn relatieperikelen. Het leverde hem een nieuw album op, met naar eigen zeggen, zijn beste nummers tot nu toe. Vanavond vertelt hij over het roerige jaar dat hij achter de rug heeft, over zijn album ‘Thuis’ en uiteraard treedt hij ook op!

Grote zorgen om stijgend aantal coronabesmettingen in verpleeghuizen
Het aantal coronabesmettingen in verpleeghuizen neemt snel toe, de afgelopen week was er sprake van een verdubbeling. Specialist ouderengeneeskunde Nienke Nieuwenhuizen maakt zich grote zorgen. En Nico Garstman en Julian Hooikaas werken in de zorg. Net bijgekomen van het heftige voorjaar, moeten ze zich klaarmaken voor de tweede golf coronapatiënten.

Hanneke Schuitemaker over nieuwe stap in de ontwikkeling van een coronavaccin
Hanneke Schuitemaker, hoofd vaccinontwikkeling bij Janssen Vaccines in Leiden, vertelt over de nieuwe stap die is gezet bij de ontwikkeling van een coronavaccin. In fase drie gaat er getest worden op een grote groep proefpersonen. Hoe gaat deze derde fase er precies uitzien en hoe lang gaat het nog duren tot het vaccin er daadwerkelijk is?

Michiel van Erp en Ramsey Nasr over de dramaserie I.M. over Ischa Meijer
Komende zondag gaat de vierdelige serie I.M. over Ischa Meijer in première op het Nederlands Filmfestival. Het drama is gebaseerd op de gelijknamige roman die Connie Palmen een paar jaar na de dood van haar grote liefde schreef. De regie is in handen van Michiel van Erp en acteur Ramsey Nasr heeft het aangedurfd om in de huid te kruipen van de gevreesde interviewer, journalist en schrijver. Vanavond bij Op1 alvast een voorproefje! Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen