Op1: Annechien Steenhuizen, Ernst Kuipers en meer gemist? | Gids.tv

Op1: Annechien Steenhuizen, Ernst Kuipers en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2020-10-23 22:25:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Annechien Steenhuizen, Ernst Kuipers en meer Seizoen 1 - Aflevering 246 van 290 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Thomas Acda over zijn liefde voor Amerika en zijn nieuwe boek 'Scenario'. Theatermaker, zanger, acteur, schrijver... De veelzijdige Thomas Acda is gek op Amerika. Hij reisde door 35 staten en slenterde door de straten van New York. De inspiratie vloeide voor zijn nieuwste boek 'Scenario', een verhaal dat zich niet toevallig afspeelt in de Verenigde Staten. Acda schuift aan. * Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een nieuw seizoen van 'Project Rembrandt'. Vorig jaar was het een kijkcijferhit: Project Rembrandt, de talentenjacht waarin de beste Nederlandse amateurschilder werd gezocht. Niet alleen de deelnemers, maar ook de kijkers kwamen veel te weten over de genialiteit van de wereldberoemde kunstschilder Rembrandt van Rijn. Aankomende zondag begint een nieuw seizoen. Journalist en presentatrice Annechien Steenhuizen en kunstenares en jurylid Lita Cabellut schuiven aan om erover te vertellen. * Tamara van Ark, Ernst Kuipers en Peter Paul van Benthem over de oplopende coronacijfers. Het aantal besmettingen is voor het eerst boven de 10.000 en ook de ziekenhuisopnames lopen op. De reguliere zorg staat steeds verder onder druk; de eerste patiënten zijn vandaag per helikopter naar Duitse ziekenhuizen gevlogen. Wie beslist eigenlijk welke patiënt wordt overgebracht? Hoe lang nog voordat de reguliere zorg instort? En welk beleid is nodig om te voorkomen dat een tweede golf in een tsunami verandert? We bespreken het met de minister voor Medische Zorg Tamara van Ark, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, Ernst Kuipers en met Peter Paul van Benthem, voorzitter van de Federatie Medisch Specialisten. * Sahar Meradji, Boaz en Mulu over de documentaireserie 'Verdoofd'. In Nederland zijn naar schatting ruim 1,2 miljoen mensen verslaafd aan drank of drugs. In de serie Verdoofd volgt documentairemaker Sahar Meradji vier mensen in hun strijd tegen deze heftige verslavingen. Hoe ziet hun leven eruit? En lukt het ze om de vicieuze cirkel te doorbreken? Sahar schuift aan, samen met Boaz en Mulu, wiens strijd tegen drugs gevolgd werd in de documentaire.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een nieuw seizoen van ‘Project Rembrandt’
Vorig jaar was het een kijkcijferhit: Project Rembrandt, de talentenjacht waarin de beste Nederlandse amateurschilder werd gezocht. Niet alleen de deelnemers, maar ook de kijkers kwamen veel te weten over de genialiteit van de wereldberoemde kunstschilder Rembrandt van Rijn. Aankomende zondag begint een nieuw seizoen. Bij Op1 schuiven journalist en presentatrice Annechien Steenhuizen en kunstenares en jurylid Lita Cabellut aan om erover te vertellen.

Tamara van Ark, Ernst Kuipers en Peter Paul van Benthem over de oplopende coronacijfers
Het aantal besmettingen is voor het eerst boven de 10.000 en ook de ziekenhuisopnames lopen op. De reguliere zorg staat steeds verder onder druk; de eerste patiënten zijn vandaag per helikopter naar Duitse ziekenhuizen gevlogen. Wie beslist eigenlijk welke patiënt wordt overgebracht? Hoe lang nog voordat de reguliere zorg instort? En welk beleid is nodig om te voorkomen dat een tweede golf in een tsunami verandert? We bespreken het vanavond bij Op1 met de minister voor Medische Zorg Tamara van Ark, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, Ernst Kuipers en met Peter Paul van Benthem, voorzitter van de Federatie Medisch Specialisten.

Thomas Acda over zijn liefde voor Amerika en zijn nieuwe boek ‘Scenario’
Theatermaker, zanger, acteur, schrijver… De veelzijdige Thomas Acda is gek op Amerika. Hij reisde door 35 staten en slenterde door de straten van New York. De inspiratie vloeide voor zijn nieuwste boek ‘Scenario’, een verhaal dat zich niet toevallig afspeelt in de Verenigde Staten. Vanavond schuift Acda aan bij Op1.

Sahar Meradji, Boaz en Mulu over de documentaireserie ‘Verdoofd’
In Nederland zijn naar schatting ruim 1,2 miljoen mensen verslaafd aan drank of drugs. In de serie ‘Verdoofd’ volgt documentairemaker Sahar Meradji vier mensen in hun strijd tegen deze heftige verslavingen. Hoe ziet hun leven eruit? En lukt het ze om de vicieuze cirkel te doorbreken? Vanavond bij Op1 schuift Sahar aan, samen met Boaz en Mulu, wiens strijd tegen drugs gevolgd werd in de documentaire. Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier