Op1: Mona Keijzer, Ernst Kuipers en meer gemist? | Gids.tv

Op1: Mona Keijzer, Ernst Kuipers en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2020-11-26 22:25:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Mona Keijzer, Ernst Kuipers en meer Onderwerpen van deze uitzending Klaas Knot en Mona Keijzer over de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven en ondernemen in coronatijdDe Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Om die reden ook wel ‘de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven’, genoemd. Gisteravond in de Beurs van Berlage zijn de winnaars CSU Groep BV (een schoonmaakbedrijf), Von Gahlen (specialist in ziekenhuisapparatuur) en Gulpener Bierbrouwerij onderscheiden door Koningin Máxima. Klaas Knot, voorzitter van de stichting, was erbij. Met hem en met Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken, praten we over het belang van deze prijs en over ondernemen in coronatijd. Ernst Kuipers over de laatste besmettingscijfers en de stand van zaken op de IC’sErnst Kuipers is voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, maar hij wordt ook wel de zorgbaas van Nederland genoemd. Zijn woorden zijn van grote invloed op het maatschappelijk debat. Met Kuipers praten we over de laatste besmettingscijfers en de huidige stand van zaken op de IC’s. Is het terecht dat onze vrijheid wordt gemeten aan het aantal beschikbare ziekenhuisbedden?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Klaas Knot en Mona Keijzer over de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven en ondernemen in coronatijd
De Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Om die reden ook wel ‘de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven’, genoemd. Gisteravond in de Beurs van Berlage zijn de winnaars CSU Groep BV (een schoonmaakbedrijf), Von Gahlen (specialist in ziekenhuisapparatuur) en Gulpener Bierbrouwerij onderscheiden door Koningin Máxima. Klaas Knot, voorzitter van de stichting, was erbij. Met hem en met Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken, praten we over het belang van deze prijs en over ondernemen in coronatijd.

Ernst Kuipers over de laatste besmettingscijfers en de stand van zaken op de IC’s
Ernst Kuipers is voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, maar hij wordt ook wel de zorgbaas van Nederland genoemd. Zijn woorden zijn van grote invloed op het maatschappelijk debat. Met Kuipers praten we over de laatste besmettingscijfers en de huidige stand van zaken op de IC’s. Is het terecht dat onze vrijheid wordt gemeten aan het aantal beschikbare ziekenhuisbedden? Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier