Op1: Joost Vullings, Ernst Kuipers en meer gemist? | Gids.tv

Op1: Joost Vullings, Ernst Kuipers en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2020-12-08 22:25:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Joost Vullings, Ernst Kuipers en meer Seizoen 1 - Aflevering 279 van 289 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Joost Vullings en Ingrid Thijssen over de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge. * Voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers over de coronamaatregelen. * Bert van Leeuwen en Theoloog des Vaderlands Almatine Leene over hoe we dit jaar kerst kunnen vieren. * Jandino Asporaat komt met een derde film met zijn typetje Judeska. * Burgemeester van Den Haag Jan van Zanen leerde zijn stad vooral in lockdown kennen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Joost Vullings en Ingrid Thijssen over de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge
Nederland snakt naar verlichting, maar die is nog niet in zicht. Sterker nog, de besmettingen lopen op. Met politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings en voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW Ingrid Thijssen blikken we vanavond bij Op1 terug op de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge.

Voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers over de coronamaatregelen
Versoepelingen blijven uit en het kabinet wil eerst het zorgpersoneel vaccineren en daarna pas ouderen. Vanavond bij Op1 reageert voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers op de besluiten van het kabinet aangekondigd in de persconferentie.

Bert van Leeuwen en Theoloog des Vaderlands Almatine Leene over hoe we dit jaar kerst kunnen vieren
Dat we kerst dit jaar anders dan anders zullen vieren, is een ding dat zeker is. Hoe kunnen we dat het beste doen en welke mensen nodigen we uit? Met presentator van het Familiediner Bert van Leeuwen en Theoloog des Vaderlands Almatine Leene bespreken we vanavond bij Op1 hoe we kerst zo saamhorig mogelijk kunnen vieren.

Jandino Asporaat komt met een derde film met zijn typetje Judeska
Jandino Asporaat maakte dit jaar een derde film met zijn typetje Judeska. Bon Bini: Judeska in da House is een vrolijke film met een boodschap en draait vanaf donderdag in de bioscopen. Thema’s als racisme en corona worden niet geschuwd. Vanavond bij Op1 vertelt acteur, komediant en televisiepresentator Jandino Asporaat welke avonturen we dit jaar kunnen verwachten van Judeska.

Burgemeester van Den Haag Jan van Zanen leerde zijn stad vooral in lockdown kennen
Jan van Zanen werd deze zomer burgemeester van Den Haag en leerde zijn stad vooral in lockdown kennen. Hij zag bewoners die er voor elkaar zijn in deze moeilijke tijd, maar ook illegale feestjes en overvolle winkelstraten. En nu staat de decembermaand voor de deur. Vanavond bij Op1 vertelt Jan van Zanen hoe hij de boel bij elkaar houdt in de maand met doorgaans vuurwerk en vreugdevuren. Student Julien Paul Jukema zet zich met het initiatief Nederland Bedankt in voor mensen die zich de afgelopen maanden op een bijzondere manier hebben ingezet voor de maatschappij. Burgemeester Van Zanen noemt dit het positieve bijeffect van corona. Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier