Op1: Wopke Hoekstra, André Hazes en meer gemist? | Gids.tv

Op1: Wopke Hoekstra, André Hazes en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2021-03-04 22:30:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Wopke Hoekstra, André Hazes en meer Seizoen 2 - Aflevering 44 van 121 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Wopke Hoekstra over zijn plan om drugscriminelen harder aan te pakken. * Jennifer Westers en Jacco Vonhof over het bedrijfsleven dat steeds meer onder druk komt te staan . * Charlotte Kleyn en Eppo van Nispen tot Sevenaer over de geschiedenis van ons eten. * André Hazes mag zondag voor 1300 man optreden. * Korpschef Frank Paauw en hoogleraar politicologie Sarah de Lange over coronacomplotten.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Wopke Hoekstra over zijn plan om drugscriminelen harder aan te pakken
Vorig jaar zijn wéér meer drugslabs opgerold, maar in de campagne gaat het nauwelijks over onze veiligheid – zo klinkt het. CDA-leider Wopke Hoekstra heeft een plan en wil drugscriminelen harder aanpakken. Vanavond bij Op1 vertelt hij hier meer over.

Jennifer Westers en Jacco Vonhof over het bedrijfsleven dat steeds meer onder druk komt te staan
Het bedrijfsleven staat zwaar onder druk en dan wordt het in bijna alle verkiezingsprogramma’s ook nog eens extra belast. Om extra uitgaven te compenseren willen partijen namelijk dat bedrijven een groter deel van de winst gaan afstaan. Onbegrijpelijk vinden MKB-voorzitter Jacco Vonhof en WestCord Hotel eigenaresse Jennifer Westers. Vanavond bij Op1 vertellen ze waarom ze vrezen voor de gevolgen.

André Hazes mag zondag voor 1300 man optreden
André Hazes mag ein-de-lijk weer optreden. Aanstaande zondag staat hij voor 1300 fans in de Ziggo Dome, waar een van de eerste Fieldlab muziekevenementen wordt georganiseerd. Gaat het lukken zonder coronabesmettingen? Vanavond vertelt hij erover bij Op1.

Korpschef Frank Paauw en hoogleraar politicologie Sarah de Lange over coronacomplotten
Een toenemend aantal mensen gelooft in coronacomplotten. Korpschef Frank Paauw maakt zich daar ernstige zorgen over, hoogleraar politicologie Sarah de Lange legt vanavond bij Op1 uit hoe het tij nog te keren valt.

Charlotte Kleyn en Eppo van Nispen tot Sevenaer over de geschiedenis van ons eten
In het leven van culinair historicus Charlotte Kleyn draait alles om eten. In haar laatste boek ‘TREK’ volgt ze de geschiedenis van ons eten, van picknickende pelgrims tot de businessclass van de KLM. Vanavond bij Op1 vertelt ze er over samen met Eppo van Nispen tot Sevenaer die zijn archief is ingedoken op zoek naar de mooiste culinair historische beelden. Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier