Op1: Davina Michelle, Gerben Bakker en meer gemist? | Gids.tv

Op1: Davina Michelle, Gerben Bakker en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2021-04-16 22:25:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Davina Michelle, Gerben Bakker en meer Seizoen 2 - Aflevering 75 van 123 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Onderwijswethouder Marjolein Moorman en juffen Astrid Brugman en Jolanda Rietel over advies voor een 3-jarige brugklas. * Internist Guy Mostard over de noodkreet van het Zuyderland ziekenhuis. * Davina Michelle en Gerben Bakker over optredens tijdens Eurovisie Songfestival in Rotterdam. * Tv-regisseur Bert van der Veer en Carlo Boszhard over de magie van Studio Aalsmeer.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Davina Michelle en Gerben Bakker over optredens tijdens Eurovisie Songfestival in Rotterdam
Het was een extra jaartje wachten maar volgende maand is het dan eindelijk zover: het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Eerder vandaag werd bekend dat Davina Michelle een act mag verzorgen tijdens de eerste halve finale. Gerben Bakker is het creatieve brein achter de optredens van het grote muziekspektakel en is vanavond, samen met Davina, te gast om hier meer over te vertellen.

TV-regisseur Bert van der Veer en Carlo Boszhard over de magie van Studio Aalsmeer
Studio Aalsmeer was in de jaren tachtig en negentig dé plek waar menig kijkcijferkanon vandaan kwam. In de studio van Joop van den Ende werden onder andere legendarische programma’s zoals De Honeymoonquiz en de Supriseshow gemaakt. Vanavond bij Op1 vertellen Carlo Boszhard en tv-regisseur en schrijver Bert van der Veer over de magie van Studio Aalsmeer.

Onderwijswethouder Marjolein Moorman en juffen Astrid Brugman en Jolanda Rietel over advies voor een 3-jarige brugklas
De onderwijsraad pleit in een nieuw advies voor een driejarige brugklas op alle middelbare scholen. Kinderen zouden te vroeg worden ingedeeld in bepaalde schoolniveaus. Onderwijswethouder in Amsterdam Marjolein Moorman wil dit al jaren en is van mening dat te vroeg indelen, leidt tot ongelijke kansen. Vanavond bij Op1 bespreekt ze dit samen met leerkrachten Astrid Brugman en Jolanda Rietel, uit de serie ‘Klassen’. Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier