Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer, Maarten van Rossem en meer gemist? | Gids.tv

Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer, Maarten van Rossem en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2021-05-14 22:25:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer, Maarten van Rossem en meer Onderwerpen van deze uitzending Eppo van Nispen tot Sevenaer over de vijftigste verjaardag van koningin MáximaKoningin Máxima wordt maandag 50! Inmiddels is het traditie om de 50e verjaardag van een royal op tv te vieren met een uitgebreid interview. Maar hoe lieten de vorstinnen en prins-gemalen van weleer zich door het volk en de media fêteren? Eppo van Nispen tot Sevenaer dook in het archief van Beeld Geluid en laat vanavond in Op1 de mooiste fragmenten zien. Maarten van Rossem over een nieuw seizoen van de serie ‘Hier zijn de Van Rossems’In de serie ‘Hier zijn de Van Rossems’ gaan Maarten van Rossem, broer Vincent en zus Sis op pad in meerdere steden in Nederland. Inmiddels zijn de drie al toe aan hun zevende seizoen, waarin ze onder meer Maartens woonplaats Utrecht bezoeken. En dat is bijzonder, want ze hadden gezworen dat nooit te doen; elkaars woonplaats bezichtigen. Vanavond vertelt Maarten er alles over in Op1. Burgemeester Ineke van Gent over een stroomkabel die dwars door Schiermonnikoog moet komen te liggenEen kabel dwars door de ongerepte natuur van Schiermonnikoog en de Waddenzee moet de stroom van een nieuw windpark aan land brengen. Maar voor de inwoners van het eiland is geen zee te hoog, ze blijven strijdbaar. Bij ons aan tafel zit Ineke van Gent, burgemeester van de kleinste gemeente van Nederland, zij strijdt samen met de inwoners tegen de komst van de kabel. Marjolein van Egmond en Valerie van de Flier over het wel of niet vaccineren van kinderenMoeten we kinderen wel of niet laten vaccineren? Valerie van de Flier is nierpatiënt en wacht op transplantatie. Ze zit uit angst voor corona inmiddels al 14 maanden thuis. Uit bescherming wil ze ook haar dochter van 7 laten vaccineren. Volgens haar is het namelijk pas echt veilig als de hele omgeving, dus ook het kind, een prik heeft gehad. Vanavond bij Op1 bespreekt ze met immunoloog Marjolein van Egmond of dit een goed idee is.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Eppo van Nispen tot Sevenaer over de vijftigste verjaardag van koningin Máxima
Koningin Máxima wordt maandag 50! Inmiddels is het traditie om de 50e verjaardag van een royal op tv te vieren met een uitgebreid interview. Maar hoe lieten de vorstinnen en prins-gemalen van weleer zich door het volk en de media fêteren? Eppo van Nispen tot Sevenaer dook in het archief van Beeld Geluid en laat vanavond in Op1 de mooiste fragmenten zien.

Maarten van Rossem over een nieuw seizoen van de serie ‘Hier zijn de Van Rossems’
In de serie ‘Hier zijn de Van Rossems’ gaan Maarten van Rossem, broer Vincent en zus Sis op pad in meerdere steden in Nederland. Inmiddels zijn de drie al toe aan hun zevende seizoen, waarin ze onder meer Maartens woonplaats Utrecht bezoeken. En dat is bijzonder, want ze hadden gezworen dat nooit te doen; elkaars woonplaats bezichtigen. Vanavond vertelt Maarten er alles over in Op1.

Burgemeester Ineke van Gent over een stroomkabel die dwars door Schiermonnikoog moet komen te liggen
Een kabel dwars door de ongerepte natuur van Schiermonnikoog en de Waddenzee moet de stroom van een nieuw windpark aan land brengen. Maar voor de inwoners van het eiland is geen zee te hoog, ze blijven strijdbaar. Bij ons aan tafel zit Ineke van Gent, burgemeester van de kleinste gemeente van Nederland, zij strijdt samen met de inwoners tegen de komst van de kabel.

Marjolein van Egmond en Valerie van de Flier over het wel of niet vaccineren van kinderen
Moeten we kinderen wel of niet laten vaccineren? Valerie van de Flier is nierpatiënt en wacht op transplantatie. Ze zit uit angst voor corona inmiddels al 14 maanden thuis. Uit bescherming wil ze ook haar dochter van 7 laten vaccineren. Volgens haar is het namelijk pas echt veilig als de hele omgeving, dus ook het kind, een prik heeft gehad. Vanavond bij Op1 bespreekt ze met immunoloog Marjolein van Egmond of dit een goed idee is. Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier