Op1: o.a. Debby Gerritsen over val VIVA gemist? | Gids.tv

Op1: o.a. Debby Gerritsen over val VIVA gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2021-06-24 22:20:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: o.a. Debby Gerritsen over val VIVA Onderwerpen van deze uitzending Debby Gerritsen, Marieke ’t Hart & Linda de Munck over de val van het iconische vrouwenweekblad VIVANa bijna vijftig jaar stopt vrouwenweekblad VIVA. De VIVA wordt geroemd om haar vooruitstrevend houding op het gebied van seks en kent taboedoorbrekende rubrieken als ‘Anybody’, waarin vrouwen hun naakte lichaam tonen. Vanavond bespreken hoofdredacteur Debby Gerritsen en voormalig redacteur Marieke ’t Hart de val van het iconische tijdschrift. Ook Linda de Munck is te gast, zij poseerde naakt in het blad en neemt de foto’s mee. PvdA-Kamerlid Kati Piri en Barbara Barend over de politisering van sportHeldere taal van demissionair premier Mark Rutte: Hongarije moet de anti-homowet aanpassen of heeft niks in de EU te zoeken. Ondertussen groeit ook de druk op de spelers van het Nederlands Elftal, die zondag in Hongarije de achtste finale van het EK spelen. Vanavond bij Op1 bespreken hoofdredacteur van Helden Magazine Barbara Barend en Tweede Kamerlid voor de PvdA Kati Piri de politisering van sport. Renate van der Bas, Angela de Jong en Mariëlle Tweebeeke over Nieuwsuur dat de Zilveren Nipkowschijf wintZojuist werd bekend dat het programma Nieuwsuur dit jaar de Zilveren Nipkowschijf wint. De schijf wordt sinds 1961 jaarlijks uitgereikt aan het volgens een vakjury beste televisieprogramma van het jaar. De jury roemt het actualiteitenprogramma onder meer vanwege de interviews met lijsttrekkers tijdens de afgelopen verkiezingen. Juryvoorzitter Renate van der Bas en jurylid Angela de Jong lichten vanavond de winst van Nieuwsuur toe. Ook Nieuwsuur-presentator Mariëlle Tweebeeke schuift aan. Jean Dohmen en Ward Mansour over de economische gevolgen van de coronacrisisNa anderhalf jaar leven in deze pandemie lijkt het einde nu te naderen en economisch gaat het allesbehalve slecht. Bedrijven gaan bijna niet failliet en de werkloosheid in Nederland daalt al maanden. Vanavond bij Op1 bespreken we het toenemend optimisme over de economie met journalist van het Financieele Dagblad Jean Dohmen en horecaondernemer Ward Mansour. Gaan we inderdaad een zonnige zomer tegemoet?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Debby Gerritsen, Marieke ’t Hart & Linda de Munck over de val van het iconische vrouwenweekblad VIVA
Na bijna vijftig jaar stopt vrouwenweekblad VIVA. De VIVA wordt geroemd om haar vooruitstrevend houding op het gebied van seks en kent taboedoorbrekende rubrieken als ‘Anybody’, waarin vrouwen hun naakte lichaam tonen. Vanavond bespreken hoofdredacteur Debby Gerritsen en voormalig redacteur Marieke ’t Hart de val van het iconische tijdschrift. Ook Linda de Munck is te gast, zij poseerde naakt in het blad en neemt de foto’s mee.

PvdA-Kamerlid Kati Piri en Barbara Barend over de politisering van sport
Heldere taal van demissionair premier Mark Rutte: Hongarije moet de anti-homowet aanpassen of heeft niks in de EU te zoeken. Ondertussen groeit ook de druk op de spelers van het Nederlands Elftal, die zondag in Hongarije de achtste finale van het EK spelen. Vanavond bij Op1 bespreken hoofdredacteur van Helden Magazine Barbara Barend en Tweede Kamerlid voor de PvdA Kati Piri de politisering van sport.

Renate van der Bas, Angela de Jong en Mariëlle Tweebeeke over Nieuwsuur dat de Zilveren Nipkowschijf wint
Zojuist werd bekend dat het programma Nieuwsuur dit jaar de Zilveren Nipkowschijf wint. De schijf wordt sinds 1961 jaarlijks uitgereikt aan het volgens een vakjury beste televisieprogramma van het jaar. De jury roemt het actualiteitenprogramma onder meer vanwege de interviews met lijsttrekkers tijdens de afgelopen verkiezingen. Juryvoorzitter Renate van der Bas en jurylid Angela de Jong lichten vanavond de winst van Nieuwsuur toe. Ook Nieuwsuur-presentator Mariëlle Tweebeeke schuift aan.

Jean Dohmen en Ward Mansour over de economische gevolgen van de coronacrisis
Na anderhalf jaar leven in deze pandemie lijkt het einde nu te naderen en economisch gaat het allesbehalve slecht. Bedrijven gaan bijna niet failliet en de werkloosheid in Nederland daalt al maanden. Vanavond bij Op1 bespreken we het toenemend optimisme over de economie met journalist van het Financieele Dagblad Jean Dohmen en horecaondernemer Ward Mansour. Gaan we inderdaad een zonnige zomer tegemoet? Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier